Messi guanya el premi 'The Best'

Messi guanya el premi 'The Best'

L’argentí, que aixeca per primera vegada aquest trofeu des que la FIFA el va fundar l’any 2016, s’ha imposat a Cristiano Ronaldo (Juventus) i Virgil van Dijk (Liverpool)

Que Leo Messi és el millor jugador del món ja ho sabíem. Però aquesta nit, al Teatro alla Scala de Milà, ha quedat certificat. I és que l’argentí ha guanyat el premi 'The Best' de la FIFA, després d’imposar-se amb 46 punts al central del Liverpool Virgil van Dijk (38 punts) i al davanter de la Juventus Cristiano Ronaldo (36 punts).

Un premi merescut per al campió de la Lliga i de la Supercopa, que també va guanyar el seu sisè Pitxitxi i es va convertir, a més, en el Bota d'Or en una temporada en què va arribar als 600 gols oficials amb el Barça.

"És una nit especial per a mi. Tinc la sort de tenir amb mi aquí a la meva dona i a dos dels meus tres fills. És el primer cop que són aquí i poder gaudir d’això amb ells és únic”, ha comentat sobre l’escenari, amb el seu primer 'The Best' a la mà. Perquè el ‘10’ del Barça suma un trofeu que no tenia al seu palmarès individual, ja que encara no l’havia guanyat mai des que la FIFA el va fundar l’any 2016.

Cal destacar, però, que el premi ‘The Best’, que donen els capitans i entrenadors de les seleccions, així com una representació de periodistes, va sorgir en substitució del FIFA Pilota d’Or, que des del 2010 fins al 2016 van entregar conjuntament la revista France Football i la FIFA, i que Messi va guanyar en quatre ocasions (2010, 2011, 2012 i 2015).

Un any abans de l’aparició d’aquest premi, i quan la FIFA entregava per separat el FIFA World Player, Messi va guanyar el de l’edició del 2009 (també va guanyar la Pilota d'Or 2009 de France Football).

De Jong, al FIFA FIFPro World11

L’argentí no s’ha pogut endur el Premi Puskas (ha quedat segon), atorgat al millor gol de la temporada, en què competia contra el colombià Juan Fernando Quintero i l’hongarès Daniel Zsóri, que finalment ha estat el guanyador. Messi estava nominat pel gol de vaselina que va fer al Benito Villamarín contra el Betis, el que significava l’1-4 i segellava una nova exhibició.

Per contra, però, sí que ha entrat en el millor onze de la temporada, el FIFA FIFPro World11, per catorzena temporada consecutiva. Aquí, a més, ha aparegut el nom d’un altre blaugrana, el de l’holandès Frenkie de Jong, que s’estrena en aquest premi. Així doncs, l’onze al complet l’han format Alisson, Marcelo, Sergio Ramos, De Ligt, Van Dijk, Modric, De Jong, Hazard, Cristiano, Mbappé i Messi.

L’altre premi que podria haver tingut color blaugrana, el ‘The Best’ al millor porter, finalment ha estat per a Alisson, campió de la Champions i de la Copa Amèrica. Ter Stegen ha quedat segon.

Messi (premi 'The Best') i De Jong formen part del FIFA FIFPro World 11. Ter Stegen ha estat finalista del 'The Best' al millor porter
Messi (premi 'The Best') i De Jong formen part del FIFA FIFPro World 11. Ter Stegen ha estat finalista del 'The Best' al millor porter
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut