Dika Mem: “Tots tenim el PSG al cap des de fa dies”

Dika Mem: “Tots tenim el PSG al cap des de fa dies”

El tècnic del Barça, Xavi Pascual, i el lateral francès han fet una crida a l’afició perquè ompli el Palau Blaugrana en el partit d’aquest dissabte (20h) contra un dels grans favorits per guanyar la Champions

Aquest dissabte arriba un dels partits més esperats del grup A de la VELUX EHF Champions League. El Barça rep al Paris Saint-Germain a les 20 hores, en un duel entre dos dels principals candidats al títol. Els blaugranes preparen el partit a consciència, i al final de l’entrenament d’aquest dijous el tècnic Xavi Pascual i el lateral Dika Mem han atès els mitjans al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tots dos han coincidit a destacar la importància del matx i la categoria del rival. “Afrontem el partit amb respecte cap a un rival temible”, deia Pascual. “El PSG és un dels millors equips d’Europa”, comentava Mem.

Tant Xavi Pascual com Dika Mem, a més, han fet una crida a l’afició perquè recolzi l’equip en un partit de tal envergadura: “Necessitem que la gent del Palau vingui i ens ajudi, perquè el PSG és un tros d’equip i ens exigirà el màxim a tots”, afirmava el tècnic blaugrana. Serà un partit, a més, de retrobaments, ja que fins a sis jugadors del conjunt francès tenen passat al Barça. “Quan comença el partit no hi ha amics. Ens coneixem tots, alguns estem junts a les seleccions, i abans del partit parlarem”, explicava Dika Mem.

A continuació repassem més declaracions de Xavi Pascual i Dika Mem en la prèvia del partit contra el PSG.

Xavi Pascual

 “El PSG segueix la línia de l’any passat. Té jugadors amb una qualitat individual descomunal, capaços de fer gol del no res. El que destaca més és que defensivament són molt forts. És un equip preparat per guanyar la Champions”.

“No se li dóna gaire importància a la primera part de la fase de grups, però si no estàs bé et pot complicat la segona part de la temporada. Penso que estarem bé i competitivament anem a més”.

“El PSG es caracteritza per ser un equip molt dur, amb jugadors molt grans al darrere, que contraataca i que li dóna molt valor a les possessions. Potser li costa una mica més l’atac posicional perquè alenteix el seu joc”.

“Nosaltres som un llibre obert. Juguem com juguem. Ells són capaços de guanyar al Palau, igual que nosaltres ho som de guanyar a París”.

“El Palau ens ha d’ajudar molt perquè estem davant del gran favorit. Fa molts anys que no tenim un Barça – PSG, i molta gent està esperant aquest partit. Sempre donem més amb el Palau ple”.

Dika Mem

“Serà un bon partit. El PSG és un dels millors equips d’Europa. Hem de jugar bé pel nostre públic i per deixar els dos punts a casa”.

“Com cada any, el PSG ha començat bé la temporada, estan frescos i han guanyat partits importants. Cal tenir-ho en compte, però nosaltres serem a casa i no podem perdre punts”.

“És un partit important per l’objectiu de ser primers de grup, però també cal guanyar la resta d’enfrontaments. Hem de pensar sempre en el següent partit”.

“Tots tenim aquest partit al cap des de fa dies. Estem entrenant bé aquesta setmana, hem de polir alguns detalls però estem preparats. Tenim moltes ganes, i necessitarem que el públic del Palau ens ajudi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut