El PSG arribarà al Palau amb sis ex del Barça

El PSG arribarà al Palau amb sis ex del Barça

Viran Morros, Nikola Karabatic, Kamil Syprzak, Rodrigo Corrales, Gudjon Valur Sigurdsson i Mikkel Hansen visitaran aquest dissabte la que va ser casa seva durant etapes diferents

El Palau Blaugrana viurà aquest dissabte, a les 20 hores, un dels millors partits possibles a Europa. El Barça – PSG de la cinquena jornada de la Lliga de Campions, a més, suposarà un partit molt especial per motius diversos. Un d’ells, el retrobament amb fins a sis jugadors del conjunt francès amb passat blaugrana. Viran Morros, Nikola Karabatic, Kamil Syprzak, Rodrigo Corrales, Gudjon Valur Sigurdsson i Mikkel Hansen tenen han viscut, en èpoques diferents, una etapa com a jugadors del Barça.

L’afició culer podrà retrobar-se amb aquests jugadors del PSG que algun dia van defensar amb orgull la samarreta del Barça. Els bons records de les seves etapes blaugranes quedaran fora de la pista, i un cop comenci el partit cadascú defensarà els seus interessos, però els vincles emocionals marcaran, de ben segur, la prèvia del partit.

VIRAN MORROS

El defensor barceloní és un culer de soca-rel, i es va formar a les categories inferiors de l’handbol blaugrana fins que va debutar amb el primer equip. Després d’unes temporades jugant en diversos equips de la Lliga Asobal, Viran Morros va tornar al Barça l’estiu del 2011. Com a blaugrana va acumular un palmarès de 34 títols, en què van destacar una Champions League, set Lligues Asobal i tres Super Globes, entre d’altres.

NIKOLA KARABATIC

El central francès va fitxar pel Barça la temporada 2013/14 amb el cartell de millor jugador del món. Al Barça, on hi va jugar durant dues temporades, va fer bona aquesta etiqueta, i va conduir l’equip cap al títol de la Lliga de Campions el 2015. Aquell estiu, després de dos anys com a blaugrana, l’estrella francesa va fitxar pel PSG.

KAMIL SYPRZAK

El pivot polonès va arribar a Barcelona l’any 2015 procedent de l’equip de la seva ciutat, el Wisla Plock. Syprzak, que es va guanyar ben aviat l’estima de l’afició, va jugar al Palau durant quatre temporades i va guanyar un total de 21 títols. Aquest passat estiu va deixar Barcelona per defensar la samarreta del PSG.

RODRIGO CORRALES

El porter gallec es va formar a l’acadèmia Blume al costat de Gonzalo Pérez de Vargas, amb qui són grans amics. Corrales va passar per les categories inferiors del Barça, però l’any 2012 va marxar al BM Huesca, des d’on va fer el salt al Wisla Plock l’any 2014. Després de tres anys a Polònia, el gallec va fitxar pel PSG l’any 2017. A més de defensar la porteria del conjunt francès, Corrales és la parella habitual de Pérez de Vargas en la selecció espanyola.

GUDJON VALUR SIGURDSSON

El veterà extrem esquerre islandès, de 40 anys, va arribar a París aquest estiu procedent del Rhein-Neckar Löwen, l’equip que el va fer tornar a Alemanya després del seu pas pel Barça. Sigurdsson va jugar al Palau Blaugrana només dues temporades, però va deixar una gran empremta al vestidor i entre l’afició pel seu caràcter i la seva entrega. Del seu pas pel Barça destaca la consecució de la Lliga de Campions del 2015.

MIKKEL HANSEN

Dels sis exblaugranes, Hansen és qui més anys porta al PSG. Va fitxar per l’equip francès l’any 2012 procedent del Copenhagen, on va arribar després del seu pas pel Barça. Hansen va defensar la samarreta blaugrana del 2008 al 2010, quan encara era molt jove. La inexperiència no li va permetre adaptar-se al Club, i va tornar a Dinamarca per acabar de madurar esportivament. El lateral danès, considerat en diverses ocasions millor jugador del món, és un dels pilars de l’actual PSG.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut