Els reptes del Barça després de l’aturada

Els reptes del Barça després de l’aturada

Els blaugranes s’enfronten a l’Eibar, l’Slavia de Praga, el Reial Madrid i el Valladolid en la segona meitat d’octubre

El Barça torna als entrenaments aquest dilluns per encarar el que resta del mes d’octubre i amb l’objectiu de mantenir la bona trajectòria dels darrers partits. Una setmana en què jugadors que estan concentrats amb les seves seleccions s’incorporaran progressivament abans de visitar l’Eibar a Ipurua el proper dissabte, a les 13.00 hores. L’Eibar suposarà el retorn a la competició i l’inici de diversos reptes per als barcelonistes.

Allargar la ratxa de quatre victòries

El Barça ha signat la millor ratxa de victòries aquesta temporada amb quatre triomfs consecutius, gràcies als aconseguits contra el Sevilla (4-0), el Vila-real (2-1) i el Getafe (0-2), a la Lliga, i a l’Inter de Milà (2-1), a la Champions League. Els de Valverde visitaran Ipurua amb l’objectiu de tornar amb els tres punts i sumar la cinquena victòria consecutiva del curs.

Mantenir-se invicte davant l’Eibar 

El Barça i l’Eibar s’han enfrontat deu vegades en la Lliga. El balanç situa els culers amb nou victòries i un empat. Precisament, aquest únic empat és el darrer precedent (2-2), però els enfrontaments entre tots dos equips són sinònim de gols. I és que els blaugranes han sumat 33 gols i n’han encaixat només sis des del primer duel l’any 2014. Així doncs, el repte és sumar el desè triomf contra l’Eibar i mantenir l’alt percentatge golejador contra el conjunt d’Ipurua. 

Seguir ampliant la llista de golejadors blaugranes

El Barça suma 20 gols en Lliga repartits entre 12 jugadors diferents. Després de la victòria contra el Sevilla per 4-0, Leo Messi i Ousmane Dembélé es van estrenar com  a golejadors aquesta temporada. El màxim golejador blaugrana és Luis Suárez, amb quatre dianes, seguit de prop per una de les incorporacions d’aquest mercat de fitxatges estival: Griezmann, amb tres. Per darrere, Ansu Fati, Arthur i Vidal han signat dos gols cadascun. Amb les dianes contra el conjunt andalús, Messi i Dembélé es van afegir a la llista que completen De Jong, Piqué, Carles Pérez, Jordi Alba i Junior Firpo. Contra l’Eibar, aquesta llista de 12 golejadors es pot veure incrementada.

Luis Suárez celebrant un gol aquesta temporada - MIGUEL RUIZ-FCB

Superar l’Slavia de Praga en un duel inèdit

Després d’enfrontar-se al Borussia Dortmund (0-0) i a l’Inter de Milà (2-1), és el torn de l’Slavia de Praga. Els d’Ernesto Valverde viatjaran fins a la República Txeca per disputar un partit que no s’ha produït mai. Els blaugranes sumen quatre punts, els mateixos que els alemanys; mentre que els txecs en tenen un, igual que els italians. Una victòria culer aproparia el Barça a l’objectiu de classificar-se per als vuitens de final.

mini_previa

Mantenir inexpugnable el Camp Nou

El Camp Nou s’ha convertit en un fortí aquesta temporada. Els blaugranes compten com a victòries tots els partits que han disputat com a locals: cinc de cinc. A més, els registres golejadors són destacables: 18 gols a favor i sis en contra. El proper duel al Camp Nou serà una autèntica prova de foc: els blaugranes rebran al Reial Madrid en el primer Clàssic de la temporada. En cas de victòria, podrien allargar aquesta ratxa contra el Valladolid, en l’últim partit del mes d’octubre. 

Sumar la tercera victòria seguida en un Clàssic

Els blaugranes volen ampliar el registre de dos duels guanyats seguits davant el Reial Madrid i buscaran el tercer triomf –el rècord són cinc- el dissabte 26 d’octubre (13.00 hores). A més, en Lliga, el Barça no coneix la derrota contra el conjunt blanc des de l’abril del 2016 (1-2). Des de llavors, s’han disputat sis partits: quatre victòries culer i dos empats. L’últim resultat d’un Clàssic al Camp Nou va ser un 5-1 històric. 

El Valladolid per tancar l’octubre

El darrer rival del Barça en aquest exigent mes d’octubre serà el Valladolid. Els blaugranes rebran el conjunt val·lisoletà al Camp Nou amb l’objectiu de sumar tres punts i fer més gran el fortí de l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut