El Clàssic, dissabte 26 d’octubre a la 13h

El Clàssic, dissabte 26 d’octubre a la 13h

LaLiga ha fet oficial l’horari del primer Barça-Reial Madrid de la temporada que es disputarà al Camp Nou corresponent a la jornada 10 del campionat de Lliga

El primer Clàssic de la temporada ja té dia i hora. Serà el proper dissabte 26 d’octubre a les 13h al Camp Nou, corresponent a la jornada 10 del campionat de Lliga. No serà la primera vegada que Barça i Reial Madrid s’enfrontin en aquest horari matinal.

Els horaris del Barça-Madrid

I és que hi ha un precedent recent entre tots dos equips amb bons records per als blaugranes, quan es van imposar al Clàssic de desembre del 2017 al Santiago Bernabéu per un clar 0-3 amb gols de Suárez, Messi i Aleix Vidal.

Barça i Reial Madrid no es veuen les cares des del passat mes de febrer quan van disputar dos Clàssics seguits en quatre dies al Bernabéu. Dos partits en què els blaugranes van sortir victoriosos per 0-3 (tornada semifinals de la Copa del Rei) i 0-1 a la Lliga. L’últim Clàssic disputat el Camp Nou també porta bons records als blaugranes amb una golejada per 5-1.

El Clàssic arribarà just després de la tercera jornada de la Lliga de Campions , en el qual el FC Barcelona jugarà dimecres 23 d’octubre a les 21h davant l’Slavia de Praga a domicili.

Quart partit a la 13h

Serà la quarta vegada que el conjunt d’Ernesto Valverde disputi un partit en dissabte a la 13h. Fins ara el balanç és de dues victòries i un empat. El setembre del 2016 els blaugranes van guanyar al Leganés per 1-5, mentre que al Camp Nou els culers van empatar davant el Celta el desembre del 2017. L’altre triomf va ser el ja esmentat davant el Reial Madrid al Bernabéu.

Confirmades també les jornades 11 i 12

LaLiga també ha fet oficial els horaris de la següents jornades de Lliga. I és que després del Clàssic els blaugranes s’enfrontaran al Reial Valladolid el dimarts 29 d’octubre a les 21 hores, mentre que iniciaran el mes de novembre visitant el Ciutat de València davant el Llevant el dissabte a les 16 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut