PRÈVIA - Partidàs per retrobar-se amb la victòria

PRÈVIA - Partidàs per retrobar-se amb la victòria

Els blaugranes reben el conjunt groguet, a partir de les 21 hores, en la jornada intersetmanal amb l'objectiu de sumar els tres punts

Torna la Lliga al Camp Nou i ho fa, per primer cop aquesta temporada, en jornada intersetmanal. El Barça rebrà un Vila-real (21 hores) en bona dinàmica amb dues victòries consecutives. L’estadi blaugrana, però, està demostrant ser un fortí durant aquesta campanya. La millor versió de l’equip s’ha vist com a local amb dues golejades per 5-2 contra el Betis i, també, 5-2 contra el València. Els de Valverde volen tornar a sumar els tres punts després de l’ensopegada contra el Granada. Aquest serà el darrer partit que es podrà accedir amb l'abonament de la temporada 2018/19. 

El rival

Després d’una decebedora temporada, el Vila-real de Javier Calleja han encetat la Lliga amb les il·lusions carregades. En aquest mercat de fitxatges, ha reforçat la plantilla, sobretot en la línia defensiva: Rubén Peña, Raúl Albiol i Alberto Moreno pugen el nivell de l’equip; així com també l’arribada de Moi Gómez al mig del camp. Juntament amb Cazorla, Trigueros, Chukwueze o Gerard Moreno, fan del submarí groc un dels rivals més perillosos de la Lliga.

Aquesta temporada sumen vuit punts i ocupen la setena posició. Tot i el mal inici a la competició domèstica amb un empat a quatre contra el Granada i una derrota contra el Llevant per 2-1, els groguets van sumar un punt contra el Reial Madrid després d’empatar 2-2 i en les dues darreres jornades ha sumat sis punts: 0-3 contra el Leganés i 2-0 contra el Valladolid.

Precedents

L’última visita del Vila-real al Camp Nou va ser a la jornada 14 de la temporada passada i els d’Ernesto Valverde van sumar els tres punts gràcies als gols de Gerard Piqué i Carles Aleñá.

La convocatòria d’Ernesto Valverde

Per al tercer duel del curs en Lliga al Camp Nou Ernesto Valverde ha citat els següents fubolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, Griezmann, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica I. Rakitic i Wague i per lesió Jordi Alba i Umtiti. La principal novetat a la convocatòria és el retorn de Dembélé, que ha rebut l'alta mèdica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut