Tot el que cal saber d'Ansu Fati

Tot el que cal saber d'Ansu Fati

Anssumane Fati va néixer a Guinea Bissau el 31 d’octubre del 2002 i va arribar al FC Barcelona el 2012 amb només 10 anys

Anssumane Fati (31 d'octubre del 2002) va néixer a Bissau, la capital de Guinea Bissau. El davanter va arribar a Sevilla amb sis anys, on va jugar a les categories inferiors del Sevilla FC. El 2012, amb només 10 anys, Ansu va aterrar al conjunt blaugrana per incorporar-se a l’Aleví A, on va anar passant per les diverses categories inferiors del FC Barcelona fins arribar al primer equip.

El 25 agost del 2019, Ansu Fati es va convertir en el segon jugador més jove de la història del Barça a debutar amb el primer equip a la Lliga, amb només 16 anys i 298 dies. L´únic que el supera a la història del Club és Vicente Martínez, que ho va fer amb 16 anys, 9 mesos i 7 dies.

El davanter, amb el 31 a l’esquena, va sortir al camp per substituir Carles Pérez als 78 minuts de joc en un duel contra el Betis que va acabar amb victòria barcelonista per 5-2 al Camp Nou, en el matx corresponent a la segona jornada del campionat de Lliga 2019/20.

Un Ansu Fati de rècord

Aquell 25 d'agost va començar, doncs, el camí d'Ansu Fati al primer equip del Barça, amb un seguit de rècords de precocitat trencats.

Destaquen el de jugador més jove a marcar amb el Barça a la Lliga o el de futbolistes més jove de la història en marcar a la Champions, així com el de jugador més jove a marcar amb la selecció absoluta espanyola. Però aquests només són tres dels seus rècords, que recopilem a continuació:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut