El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de Catalunya del 2019

El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de Catalunya del 2019

El vicepresident Jordi Cardoner ha encapçalat la delegació del Club en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, acompanyat d'altresmembres de la Junta Directiva, així com també de representants dels equips esportius

El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de Catalunya. Un any més el Club ha estat present en els actes commemoratius de la Diada de l’Onze de Setembre i ha participat en la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova. La delegació del Club blaugrana ha estat formada pels vicepresidents Jordi Cardoner i Jordi Moix, així com per Josep Ramon Vidal-Abarca, Maria Teixidor, Emili Rousaud, Xavier Vilajoana i Teresa Basilio, membres de la Junta Directiva. La comitiva institucional també l’ha formada Jaume Masferrer, director de Presidència i Junta Directiva, David Bellver, delegat de Relacions amb la UEFA, i Vicenç Notari, tresorer de la Confederació Mundial de Penyes. 

A més de la presència institucional, el Barça també ha comptat amb una àmplia representació dels diferents esports del Club com Gerard Piqué, jugador del primer equip i Vicky Losada, capitana del Femení. A l’ofrena també hi han assistit Ferran Sarsanedas, del Barça B, Juan Carlos Navarro i David Font, del Barça B, en representació del Barça de bàsquet, i el jugador blaugrana d'handbol Casper Mortensen. El mànager esportiu de futbol sala, Txus Lahoz, i el porter Dídac Plana han estat els representants del futbol sala culer. Finalment, l’hoquei patins també ha estat representat pel mànager esportiu Toni Miró, l’entrenador Edu Castro i el capità i porter Aitor Egurrola.

La comitiva esportiva del Club s’ha completat amb una àmplia representació de la Masia i el futbol formatiu. Jordi Roura, secretari tècnic del futbol formatiu amateur, ha estat acompanyat pels jugadors de l’Aleví A David Julià, Samaku Nomoko, Pau Fernández, Adam Argemí i les jugadores Júlia Pastor, Paula Domínguez, Emma Pelegrini i Elena Vizuete, de l’Aleví.

L’Agrupació Barça Jugadors també ha estat present davant el monument a Rafael Casanova, amb la representació del seu president, Ramon Alfonseda, així com Josep Palau, Eduardo Juan, Laura Llinàs i Sergi Pérez, membres de la Junta Directiva, també ha assistit a l’ofrena floral.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut