Maria Teixidor i Jufresa

Maria Teixidor i Jufresa

Secretària

Maria Teixidor (Barcelona, 8 d’octubre del 1975; sòcia 41.614), llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, és advocada, mediadora i emprenedora en el sector del LegalTech. Ha desenvolupat la seva carrera en l’àmbit de l’assessorament a empreses culturals, fundacions, associacions i start-ups tecnològiques i s’ha especialitzat, igualment, en la resolució alternativa de conflictes, també en l’àmbit on-line. Sòcia de BCN RESOL ODR SOLUTIONS, S.L., creadora de la primera app de detecció de casos de bullying i de resolución de conflictes per a escoles. Dirigeix també MPD – Modelo de Prevención de Delitos, S.L., dedicada al disseny, elaboració i implementació de models de prevenció de delictes.

Després de les eleccions del 18 de juliol del 2015, Teixidor entra a la Junta Directiva del FC Barcelona com a vicesecretària. A l'octubre de 2015, va ser nomenada vicepresidenta i secretària de la Fundació FC Barcelona càrrecs que va exercir fins a desembre de 2017 per a assumir les seves noves responsabilitats a l’àrea esportiva del Club. L'11 de febrer del 2019 és nomenada secretària de la Junta Directiva després que el directiu Jordi Calsamiglia demanés el seu relleu per incorporar-se al Comitè de Compliance.

Actualment, és la responsable del Futbol Femení (des de gener 2018); Presidenta de la Comissió de Control i Transparència del Club (des de setembre de 2017); així com Presidenta del Grup Edelmira Calvetó (des de gener de 2017, essent-ne membre des d’octubre de 2015) que és el Grup impulsat per la Junta amb el propòsit de recuperar el llegat de les dones en la història del FC Barcelona, ​​reclamar el paper de les dones sòcies del FCB, impulsar el protagonisme de les dones al club i reflexionar sobre el paper de la dona a l'esport. Com a directiva, està al càrrec, dins de l’Àrea Social de les activitats relacionades amb els nens i la gent gran - com ara el Senat del FCB i el Casal de l’Avi. També representa el Club al Grup de Treball Dona i Esport que depèn del Consell Municipal de l'Esport de l’Ajuntament de Barcelona.

Des del maig de 2017 és també membre de la Junta de l’Associació per a les Nacions Unides (ANUE). I des del març de 2018, membre de l’associació 50a50 que actua com a lobby per a impulsar la plena representació de la dona en totes les esferes de poder de la societat, fomentant i promovent la participació de la dona, en igualtat, en els òrgans de decisió de totes les entitats. Anteriorment (entre 2013 i 2016), va ser vocal de la junta de la Secció de Tecnologies de la Informació de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut