Maria Teixidor i Jufresa

Maria Teixidor i Jufresa

Secretària

Maria Teixidor (Barcelona, 8 d’octubre del 1975; sòcia 45.277), llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, és advocada, mediadora i emprenedora en el sector del LegalTech. Ha desenvolupat la seva carrera en l’àmbit de l’assessorament a empreses culturals, fundacions, associacions i start-ups tecnològiques i s’ha especialitzat, igualment, en la resolució alternativa de conflictes, també en l’àmbit on-line. Sòcia de BCN RESOL ODR SOLUTIONS, S.L., creadora de la primera app de detecció de casos de bullying i de resolución de conflictes per a escoles. Dirigeix també MPD – Modelo de Prevención de Delitos, S.L., dedicada al disseny, elaboració i implementació de models de prevenció de delictes.

Després de les eleccions del 18 de juliol del 2015, Teixidor entra a la Junta Directiva del FC Barcelona com a vicesecretària. A l'octubre de 2015, va ser nomenada vicepresidenta i secretària de la Fundació FC Barcelona càrrecs que va exercir fins a desembre de 2017 per a assumir les seves noves responsabilitats a l’àrea esportiva del Club. L'11 de febrer del 2019 és nomenada secretària de la Junta Directiva després que el directiu Jordi Calsamiglia demanés el seu relleu per incorporar-se al Comitè de Compliance.

Actualment, és la responsable del Futbol Femení (des de gener 2018); Presidenta de la Comissió de Control i Transparència del Club (des de setembre de 2017); així com Presidenta del Grup Edelmira Calvetó (des de gener de 2017, essent-ne membre des d’octubre de 2015) que és el Grup impulsat per la Junta amb el propòsit de recuperar el llegat de les dones en la història del FC Barcelona, ​​reclamar el paper de les dones sòcies del FCB, impulsar el protagonisme de les dones al club i reflexionar sobre el paper de la dona a l'esport. Com a directiva, està al càrrec, dins de l’Àrea Social de les activitats relacionades amb els nens i la gent gran - com ara el Senat del FCB i el Casal de l’Avi. També representa el Club al Grup de Treball Dona i Esport que depèn del Consell Municipal de l'Esport de l’Ajuntament de Barcelona.

Des del maig de 2017 és també membre de la Junta de l’Associació per a les Nacions Unides (ANUE). I des del març de 2018, membre de l’associació 50a50 que actua com a lobby per a impulsar la plena representació de la dona en totes les esferes de poder de la societat, fomentant i promovent la participació de la dona, en igualtat, en els òrgans de decisió de totes les entitats. Anteriorment (entre 2013 i 2016), va ser vocal de la junta de la Secció de Tecnologies de la Informació de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

Força Barça
Força Barça
Tanca l'article