Xavier Vilajoana i Eduardo

Xavier Vilajoana i Eduardo

Directiu responsable de Femení, Barça B, Juvenils i futbol formatiu

Xavier Vilajoana i Eduardo (Barcelona, 2 de gener del 1973; soci 31.330) està casat, té tres fills i el seu pare va ser en Lluís Vilajoana, directiu del Club durant el mandat de J.L. Núñez. El 2003 entra a formar part de la Comissió Esportiva i es fa càrrec de la professionalització de la secció de Futbol Sala durant dos anys (2003-2005), per tornar-hi l’any 2010 i fins al 2015. Al juliol d’aquell any, el president Josep M. Bartomeu l’incorpora com a membre de la Junta Directiva com a responsable del Futbol Formatiu Amateur. A partir de l'11 de febrer del 2019 compatibilitza la seva responsabilitat al futbol formatiu amb el projecte Masia.

Fitxat del planter del CF DAMM, va ser jugador de futbol del FC Barcelona a les categories Juvenil Sub-19 i Barça C durant els anys 1991-1994, període durant el qual coincideix amb jugadors com De la Peña, Jordi Cruyff i Sergi Barjuán, entre d’altres. Després de jugar a Segona Divisió B amb L’Hospitalet (1994-1996) i la Gramenet (1996-1997), va ser jugador i capità del 1r equip de Futbol Sala del FCB (1997-2001), on va arribar a ser convocat per la selecció espanyola universitària per jugar el Mundial de Braga (Portugal).

És enginyer industrial, diplomat en CCEE, llicenciat en ADE i en Humanitats, Màster en Enginyeria i Gestió de les Energies Renovables per la UB i PDG per l’IESE.

Avui dia és empresari i CEO del Grup Euroconstruc, amb seu a Barcelona i delegacions al Brasil, Colòmbia i el Marroc. Des del 2013 és membre de la Junta Directiva de l’APCE (Associació de Promotors de Catalunya), on actualment n’és un dels vicepresidents. És ponent i col·laborador habitual en diversos seminaris i màsters immobiliaris. L'any 2020 és nomenat directiu responsable del Barça B, del Juvenil, del futbol formatiu i del futbol femení. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut