Juventus – Barça (prèvia): La il·lusió de tornar-ho a fer

Juventus – Barça (prèvia): La il·lusió de tornar-ho a fer

20.30h, Barça Tv i streaming fcbarcelona.cat, Youtube FC Barcelona i Facebook FCBFemeni: El subcampió, en dolç moment, entra en escena a la Lliga de Campions a l’anada dels setzens al camp del Juventus, en l’eliminatòria més atractiva

El subcampió d’Europa entra en escena aquest dimecres 11 de setembre a l’anada dels setzens de final. Serà, ni més ni menys, que al camp del Juventus, l’Stadio Giuseppe Moccagatta d’Alessandria (uns 6.000 espectadors de capacitat). Un rival d’alta exigència per a la que probablement és l’eliminatòria més atractiva de la ronda. Amb els peus a terra i sabent de l’extrema dificultat de la competició, somia el Barça en repetir la històrica participació de l’edició passada, on va despertar a la final de Budapest.

Malgrat les alçades de curs, el conjunt que dirigeix Lluís Cortés arriba en un bon moment gràcies a les òptimes sensacions de la pretemporada i a l’èxtasi de l’estrena de l’Estadi Johan Cruyff, diumenge passat davant del Tacón (9-1). El Juventus, per la seva banda, afrontarà el primer compromís oficial de la temporada. Es tracta de la base de la selecció italiana, revelació del passat Mundial i del guanyador de les dues últimes Lligues del seu país. Un club emergent.

Entre les absències del gran duel, n’hi haurà de destacades en els dos bàndols. Per lesió, les catalanes no podran comptar amb la capitana Vicky Losada, Lieke Martens i Pamela Tajonar, mentre que les locals no tindran una referent, Barbara Bonansea, ni tampoc la recent arribada Maria Alves.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut