Proven el Giuseppe Moccagatta

Proven el Giuseppe Moccagatta

El Barça Femení ha viatjat aquest dimarts a Itàlia, on dimecres debuta als setzens de final de la Lliga de Campions contra el Juventus

El Barça Femení ja està a punt per iniciar una nova edició de la Lliga de Campions. L’equip viatjava aquest dimarts al migdia a Itàlia i a la tarda s’entrenava a l’estadi del duel de l’anada dels setzens de final de la Lliga de Campions davant del Juventus. El Giuseppe Moccagatta es troba a la localitat d’Alessandria, a uns 100 quilòmetres de Torí.

El vigent subcampió d’Europa es desplaçava al país transalpí amb 19 futbolistes: Paños, Van der Gragt, María León, Melanie, J. Hermoso, Marta Torrejón, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, Aitana, Leila, Graham, A. Pereira, Candela, Oshoala, Falcón, Gemma Font i Coronado (del filial). No han viatjat, per decisió tècnica, Carla, Pina i Codina, ni les lesionades Losada, Pamela Tajonar, Martens.

Abans de l’entrenament oficial, l’entrenador Lluís Cortés i Mariona Caldentey han ofert una roda de premsa a l’Stadio Giuseppe Moccagatta.

Les frases de Lluís Cortés

“Afrontem el partit amb moltes il·lusió i ganes de començar bé la Lliga de Campions. Enfrontar-nos a la Juve ens fa estar en alerta”.

Les frases de Mariona Caldentey

“Serà un partit més dur, sabíem que la Juve era dels més difícil que ens podien tocar. Malgrat el resultat de dissabte, venim amb la mentalitat que serà difícil”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut