Supercopa dedicada a Esquerdinha

Supercopa dedicada a Esquerdinha

Els companys li van brindar el títol en la intimitat del vestidor un cop el jugador va tornar de l’hospital on li van immobilitzar el genoll lesionat

Esquerdinha va ser el protagonista amarg de la final de la Supercopa que va conquistar el Barça. Tot just després de marcar el tercer gol de la nit, en el minut 15 de partit, el brasiler es va lesionar el genoll dret en una acció desafortunada fruit d’una mala trepitjada.

El jugador va ser traslladat de seguida a l’hospital després d’una primera exploració al vestidor. Allí li van immobilitzar el genoll i aquest proper dilluns se li faran proves a Barcelona per conèixer l’abast exacte de la lesió. El capità Sergio Lozano va tenir el detall de recollir el títol enfundat en una samarreta amb el número 77 d’Esquerdinha. I després la plantilla li va dedicar el títol amb tots els honors.

Gest de l’equip

Esquerdinha va estar absent durant l’entrega de la Supercopa i va arribar de tornada al Palacio Multiusos quan l’equip ja s’havia retirat al vestidor. Els companys el van rebre amb tots els honors, li van entregar el títol i la medalla de campió i tots junts van repetir la fotografia amb la Supercopa.

Esquerdinha va rebre el suport dels seus companys al vestidor del Palacio Multiusos de Guadalajara

“En el moment en què caic, ja sé que la lesió és greu. Tot i això, sóc optimista. Agraeixo molt als companys el detall d’aixecar la copa amb la meva samarreta”, va explicar. “És un moment de contrastos, per una banda l’alegria pel títol i per l’altra la preocupació per la lesió. Són coses de l’esport i toca tirar endavant”, va remarcar Esquerdinha.

Protagonista involuntari

El tècnic Andreu Plaza i el capità Sergio Lozano també es van referir a la lesió d’Esquerdinha en les declaracions post partit. “Mai volem que es lesioni ningú, és un cop dur per a ell i també per a tot l’equip”, va dir Plaza. “És molt difícil celebrar un títol sabent que un company s’ha lesionat de gravetat, sé per experiència que és un tràngol molt dur de passar i li farem costat en tot el que calgui”, va dir Lozano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut