Barça - ElPozo Múrcia: La Supercopa d’Espanya és blaugrana (4-3)

Barça - ElPozo Múrcia: La Supercopa d’Espanya és blaugrana (4-3)

Sis anys després, els d’Andreu Plaza, amb gols de Joselito, Marcenio, Esquerdinha i Aicardo, aconsegueixen fer el pòquer de títols guanyant la segona Supercopa de la història de la secció a Guadalajara

Si no n'hi havia prou amb el triplet, després de la consecució de la Lliga, la Copa del Rei i la Copa d'Espanya la temporada passada, ara el Barça de futbol sala pot celebrar el pòquer de títols. Perquè els blaugrana comencen el curs nacional com el van acabar, aixecant un trofeu, després de guanyar la Supercopa d'Espanya de Guadalajara contra ElPozo Múrcia (4-3). Els gols de Joselito, Marcenio, Esquerdinha i Aicardo han certificat un títol que significa la segona Supercopa de la història per a la secció, encara que aquest èxit s'ha destenyit per la possible greu lesió d'Esquerdinha, que ha hagut d'abandonar el terreny de joc en llitera abans del descans.

Inici de campió

No podien haver començat millor les coses per al Barça, que ha certificat el seu domini i insistència amb dos gols matiners. Així, Joselito ha posat l’1-0, després d’una assistència de Lozano (min 2), mentre que Marcenio s’ha presentat a la seva cita amb el gol a les finals tres minuts després (2-0, min 5). Un resultat, merescut, que encara s’ha ampliat en una jugada que ha començat des dels peus de Juanjo i que Esquerdinha ha transformat en el 3-0 (min 13)

Lesió d’Esquerdinha per enrarir la final

Però quan més alegries sortien de la banqueta blaugrana, després d’uns minuts de màxima efectivitat i gran joc d'equip, una lesió d’Esquerdinha, que s’ha fet mal al genoll i ha hagut d’abandonar el terreny de joc amb llitera, ha deixat una mica tocat el conjunt d’Andreu Plaza, que ha vist com ElPozo retallava distàncies amb un gol de Matteus (min 19).

El títol acaba sent blaugrana

Malgrat el handicap de perdre Esquerdinha, el Barça, mitjançant Aicardo, s'ha fet fort com a grup i ha aconseguit fer el 4-1 just en l’inici del segon temps (min 24). Un gol que ha resultat ser decisiu, així com les grans aturades de l’MVP Juanjo, perquè les dianes posteriors de Pol Pacheco i Andresito, que han retallat distàncies, no han estat suficients per capgirar un resultat que fa que la Supercopa viatgi cap a Barcelona, sis anys després de la primera, la del 2013. 

Els jugadors del Barça celebren el títol amb la samarreta d'Esquerdinha
Els jugadors del Barça celebren el títol amb la samarreta d'Esquerdinha

LA FITXA

Barça, 4

ElPozo Múrcia, 3

Barça: Juanjo, Aicardo, Roger, Dyego, Adolfo –cinc inicial- Esquerdinha, Daniel, Dyego, Adolfo, Marcenio, Rivillos.

ElPozo: Fede, Matteus, Leo Santana, Andresito, Álex –cinc inicial- Marc Tolrà, F. Valerio, Darío, Alberto García, Fernando, Paradynski, Pol Pacheco.

Gols: 1-0, Joselito (min 2). 2-0, Marcenio (min 5). 3-0, Esquerdinha (min 13). 3-1, Matteus (min 19). 4-1, Aicardo (min 24). 4-2, Pol Pacheco (min 33). 4-3, Andresito (min 39).

Àrbitres: Rodrigo Miguel, Sánchez Molina. Groga a Ferrao i Esquerdinha, i a Andresito, Fernando, Pol Pacheco, Darío i Alberto García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut