Barça – Helvetia Anaitasuna: L’hora de gaudir amb l’afició

Barça – Helvetia Anaitasuna: L’hora de gaudir amb l’afició

Després de vuit partits –dos amistosos i sis oficials- i tres títols, els blaugranes debuten al Palau Blaugrana en la primera jornada de Lliga Asobal, en una jornada d’oferiments i presentacions

Ha arribat l’hora de jugar a casa. El Palau Blaugrana viurà aquest divendres el primer partit d’handbol de la temporada 19/20 amb el Barça-Helvetia Anaitasuna de la jornada 1 de la Lliga Asobal. A les 19:00h, el Palau donarà el tret de sortida a una nova temporada de la mà d’un Barça que arriba ja molt rodat. Els homes de Xavi Pascual han disputat vuit partits, sis d’ells oficials, abans de debutar a casa.

En el mes que portem de temporada, el Barça d’handbol ja ha aixecat tres títols: la Supercopa de Catalunya, la Super Globe i la Supercopa d’Espanya. I tot en un espai de només 13 dies. Més enllà dels resultats, a més, les sensacions que ha deixat l’equip són immillorables, mostrant-se sòlid en moments clau dels partits.

El partit contra el conjunt navarrès arriba només 48 hores després de la victòria al pavelló El Sargal de Conca en la Supercopa d’Espanya. El Barça va tornar a casa el dijous al matí, i en arribar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper va completar l’entrenament previ al duel inaugural de Lliga. Al final d’aquest entrenament, Ludovic Fabregas va atendre els mitjans per valorar el moment en què arriba el partit: “Estem molt contents amb els títols que hem guanyat en els darrers dies. És important per a la confiança de l’equip, perquè són els objectius que ens marquem”.

El pivot francès, protagonista en els primers partits de la temporada, es va mostrar il·lusionat per iniciar un nou curs al Palau: “És moment de gaudir amb l’afició; hem de començar bé la Lliga, i més a casa”. A títol personal, Fabregas va assegurar que està “amb més confiança que l’any passat”, i va lloar l’aportació de Luka Cindric en l’inici de temporada: “És un jugador molt intel·ligent i amb un bon un contra un cap a la porteria. Ens pot ajudar en situacions difícils, com ho va demostrar en la Super Globe contra el Kiel”. En aquest sentit, el ‘72’ del Barça va afegir que “el més important és l’equip, i totes les forces han d’ajudar”.

Xavi Pascual disposa de 17 jugadors per al partit d’aquest divendres (19:00h, GOL), i abans del partit haurà de descartar-ne a un d’ells per completar la llista de 16.

Festa prèvia

Abans de l’inici del partit de Lliga Asobal entre el Barça i l’Helvetia Anaitasuna es procedirà a la presentació dels equips formatius de la secció d’handbol sobre la pista del Palau Blaugrana. Tots els equips desfilaran per la pista abans que el primer equip salti a la pista. Quan ho facin, els capitans encapçalaran la plantilla i oferiran a l’afició els tres títols aconseguits en l’arrencada de la temporada. Així, els culers del Palau podran celebrar amb l’equip la Supercopa de Catalunya, la Super Globe i la Supercopa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut