13 dies donen per guanyar tres títols

13 dies donen per guanyar tres títols

Amb tot just un mes de temporada transcorregut, el Barça de Xavi Pascual ja ha aixecat la Supercopa de Catalunya, la Super Globe i la Supercopa d’Espanya abans que arrenquin la Lliga i la Champions

El dia 2 d’agost arrencava la pretemporada del Barça d’handbol 19/20, i pocs dies després, el 20, disputava el primer partit oficial a La Roca en les semifinals de la Supercopa de Catalunya. La victòria va donar el bitllet per jugar la final contra el Fraikin Granollers, que va ser el divendres 23 a Igualada. Aquell dia donaria el tret de sortida a unes setmanes frenètiques per als blaugranes, amb la disputa de tres títols diferents en un espai de pocs dies.

El triomf en la final de la Supercopa de Catalunya contra el Granollers (43-24) va donar pas a la Super Globe. El Barça es va desplaçar fins a Dammam (Aràbia Saudita) per jugar tres partits en quatre dies. Les victòries en els quarts de final contra l’Al Duhail (38-26) i en les semifinals contra l’Al Wehda (24-34) van servir una atractiva final contra el THW Kiel. El dissabte 31 d’agost el Dammam Sports Hall va viure el Clàssic de l’handbol europeu, que no va decebre ningú. Després d’un partit espectacular, el Barça va alçar la seva 5a Super Globe en imposar-se per 32-34, aconseguint el segon títol de la temporada.

Sense descans possible, els homes de Xavi Pascual van canviar Dammam per Conca després d’un sol entrenament a Barcelona. A la ciutat manxega esperava la Supercopa d’Espanya contra l’equip local, el Liberbank Cuenca. El dimecres 4 de setembre, el Barça va revalidar el títol en imposar-se amb autoritat en territori hostil (22-33) per tancar una fase de la temporada que tampoc podrà assaborir massa.

Resultats i sensacions

Des del 23 d’agost fins al 4 de setembre han passat 13 dies. Temps suficient per guanyar tres títols abans que arrenquin les competicions de la Lliga Asobal i de la Lliga de Campions. Més enllà dels títols, les sensacions que ha deixat l’equip són d’allò més positives, amb l’aportació de tots els jugadors, inclosos els nous fitxatges, Luka Cindric i Abel Serdio. El croat, de fet, va ser el màxim golejador en la Super Globe, i va signar una actuació estel·lar en la final contra el Kiel amb 11 gols.

El calendari no dóna treva, i només 48 hores després de celebrar la consecució de la Supercopa d’Espanya el Barça afrontarà el debut a la Lliga Asobal. L’equip torna aquest dijous a Barcelona, i s’entrena només arribar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb un únic entrenament, els homes de Xavi Pascual preparen el partit d’aquest divendres (19:00h) al Palau Blaugrana contra l’Helvetia Anaitasuna. I, després, ja arribarà el torn de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut