Els garants de l’ADN Barça

Els garants de l’ADN Barça

Presentada la nova Àrea de Metodologia del FC Barcelona, sota la direcció de Paco Seirul·lo, als entrenadors i entrenadores de la Masia amb la presència del directiu Xavier Vilajoana

La nova Àrea de Metodologia del FC Barcelona ja és una realitat. Sota la direcció de Paco Seirul·lo, que tindrà d’adjunt a Isaac Guerrero, aquest departament tindrà com a principal responsabilitat assegurar el llegat del joc del FC Barcelona, un dels grans trets identitaris que ha esdevingut diferencial a la història del Barça en les darreres dècades. La nova àrea ja ha estat presentada als entrenadors de la Masia en un acte que va comptar amb la presència del directiu Xavier Vilajoana, responsable del futbol formatiu.

Paco Seirul·lo comptarà en aquesta nova etapa amb un equip que, de manera transversal i per mitjà d’un procés caracteritzat per la integració dels diferents departaments i àrees implicades, cercarà oferir el millor servei possible als nostres jugadors i jugadores, entre d’altres, per mitjà de la preparació d’un cos de formadors amb un perfil identificable a la nostra idea de joc així com a la nostra proposta metodològica, didàctica, tècnica i pedagògica. “En el marc d’aquesta Àrea de Metodologia, ens marquem diversos objectius, entre els que destaca, per sobre de tots, potenciar la resiliència de l’ADN Barça, és a dir, de les alternatives fonamentals del nostre joc d’ubicació, assegurant el llegat de la nostra proposta d’estil, un dels grans trets identitaris que ha esdevingut diferencial a la història del nostre Club en les darreres dècades”, comenta Isaac Guerrero.

L’objectiu final d’aquesta àrea serà assegurar l’estil de joc i la identificació de l’ADN Barça a tots els nostres jugadors i jugadores, de manera que puguin expressar-se a partir de la relació amb el centre de l’energia del Barça, la pilota, que és allò que veritablement ens fa diferents, amb la finalitat de nodrir els nostres dos primers equips de futbol. “Ens proposem facilitar una evolució en la relació, a nivell pedagògic, entre el jugador/a i l’entrenador/a, passant de ser una intervenció unidireccional a esdevenir un intercanvi d’anada i tornada, a la vegada que impulsarem un pla de formació de tècnics que respongui a les necessitats dels mateixos, així com facilitar el seguiment de la seva tasca i cooperar en la potenciació dels valors identificatius de la institució”, afegeix Guerrero.

L’equip de l’Àrea de Metodologia liderat per Paco Seirul·lo, director de l’Àrea de Metodologia, està format per:

  • Isaac Guerrero, director adjunto de metodologia.
  • Ibán Cuadrado, responsable de metodologia de Juvenils i Cadets.
  • Marc Quintana, responsable de metodologia d’Infantils i Alevins.
  • Jordi Fernández, responsable de metodologia de Benjamins i Prebenjamins.
  • Xavier Damunt, responsable de desenvolupament tècnic i d’innovació.
  • Pere Gratacós, responsable de formació d’entrenadors.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut