Liberbank Cuenca – Barça: El tercer títol en joc

Liberbank Cuenca – Barça: El tercer títol en joc

Després de guanyar la Supercopa de Catalunya i la Super Globe, els blaugranes busquen aquest dimecres la Supercopa d’Espanya a El Sargal de Conca per tancar un inici de temporada perfecte

Després de les victòries en la Supercopa de Catalunya i la Super Globe, aquesta última fa tot just quatre dies, el Barça lluitarà aquest dimecres (20:00h, GOL) per guanyar el tercer títol de la temporada. A Conca, els homes de Xavi Pascual s’enfronten amb el conjunt local, el Liberbank Cuenca, amb la Supercopa d’Espanya en joc. El campió de les darreres Lliga i Copa del Rei contra el finalista de la Copa en un Sargal que sempre és un feu hostil per als blaugranes.

L’equip va arribar el dimarts a la tarda a Conca i va complir amb els compromisos d’Asobal, que van concloure amb la celebració de la Gala de presentació de la nova temporada, en què també es van repartir els premis als millors del curs anterior. Va destacar l’MVP per a Raúl Entrerríos i els guardons a Pérez de Vargas, Dika Mem, Ludovic Fabregas i Thiagus Petrus. Aquest dimecres, els blaugranes han fet una sessió d’entrenament suau a l’escenari del partit per acabar de preparar els últims detalls.

En la jornada prèvia, tant Xavi Pascual com Víctor Tomàs i Raúl Entrerríos van insistir en les dificultats que es trobarà el Barça per aixecar la que seria la seva 22a Supercopa d’Espanya. L’ambient de El Sargal, la duresa del rival i la falta de descans després de la disputa de la Super Globe formen un còctel que jugarà en contra els blaugranes. Tot i així, els protagonistes es van mostrar optimistes i van advertir que sortiran a totes.

La Supercopa d’Espanya serà el pas previ a l’inici de la Lliga Asobal i la Lliga de Campions. De fet, la Lliga arrencarà tot just 48 hores després del partit a Conca, ja que el Barça disputarà la primera jornada el divendres 6, a les 19 hores, al Palau Blaugrana contra l’Helvetia Anaitasuna.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut