THW Kiel - Barça: Campions de la Super Globe! (32-34)

Els blaugrana aconsegueixen el títol de campions del món per tercera vegada consecutiva, la cinquena en total

El Barça s'ha proclamat campió de la Super Globe després de vèncer el THW Kiel per 32-34. La nova seu del torneig, el Damman Sports Hall, ha sigut testimoni de com el conjunt dirigit per Xavi Pascual ha sumat el seu cinquè títol mundial (2013/14, 2014/15, 2017/18, 2018/19 i 2019/20). D'aquesta manera, els blaugrana continuen demostrant la seva hegemonia al món aixecant per tercera vegada consecutiva aquest títol. En un partit en què els jugadors del Barça han lluït un braçal negre en memòria de la Xana, filla de l'exjugador i exentrenador del Barça Luis Enrique.

El primer temps ha estat clarament per la igualtat. Bé és cert que el Kiel ha posat terra de per mig al marcador en l'inici de partit (5-1) però, ràpidament, el conjunt de Xavi Pascual ha agafat l'estela del conjunt alemany. Al quart d'hora de partit, els blaugrana han aconseguit capgirar el marcador (10-11). Tot i així, ha sigut l'equip dirigit per Filip Jicha -exjugador del Barça entre el 2015 i 2017- qui ha marxat amb un marcador favorable al descans (17-15).

Reacció blaugrana a la represa

A la segona meitat, els homes de Xavi Pascual han aconseguit capgirar, novament, el marcador ja de manera definitiva. Un penal atura per Pérez de Vargas ha servit als blaugrana per agafar embranzida i superar als alemanys al marcador (23-24). A les acaballes del partit, el Barça ha ampliat la distància en el resultat (29-33) fins a tancar el partit amb el definitiu 32-34 d'infart que atorga al Barça la seva cinquena Super Globe de la història.

THW Kiel, 32
Barça, 34

THW Kiel: N. Landin Jacobsen (-), M. Landin Jacobsen (5), Weinhold (3), Ekberg (7), Horak (-), Bilyk (5), Pekeler (4) -set inicial-. Duvnjak (-), Reinkind (2), Kristjansson (-), Wieneck (2), Quenstedt (-), Rahmel (-), Dahmke (-), Zarabec (-), Nilsson (4).
Barça: Pérez de Vargas (-), Víctor Tomás (3), Ariño (1), Dika Mem (5), Cindric (11), Palmarsson (6) i Fabregas (1) -set inicial-. Moller (-), Entrerríos (-), Sorhaindo (2), Andersson (-), N’Guessan (-), Aleix Gómez (-), Thiagus Petrus (-), Dolenec (4) i Pascual (-).
Parcials: 5-1 / 7-6 / 8-10 / 12-11 / 14-14 / 17-15 / Descans / 21-19 / 23-23 / 24-25 / 27-28 / 29-31 / 30-33 / 32-34 / Final
Àrbitre: Gubica Matija i Milosevic Boris han amonestat a Palmarsson i Fabregas.