El Barça amplia l’hegemonia mundial

El Barça amplia l’hegemonia mundial

Amb la victòria contra el THW Kiel a Dammam, els blaugranes sumen tres títols consecutius i cinc en total de la Super Globe i es destaquen en el palmarès de la competició

El Barça Lassa d’handbol ha revalidat aquest dissabte el títol de la Super Globe en imposar-se per 32-34 al THW Kiel en la gran final al Dammam Sports Hall, a l’Aràbia Saudita. Una victòria que suposa ampliar encara més l’hegemonia en el Mundial de Clubs, ja que és el cinquè títol de la història de la secció.

És la tercera Super Globe consecutiva per al Barça, que en els dos últims anys s’havia alçat amb el títol a Doha en dues finals seguides contra el Füchse de Berlín. L’èxit d’aquest any se suma als de les temporades 2013/14, 2014/15, 2017/18 i 2018/19. A més, és el segon títol del curs, quan encara no fa ni un mes que va començar. I és que la setmana passada el Barça ja havia aixecat la Supercopa de Catalunya en imposar-se al Fraikin Granollers en la final (43-24).

Tres jugadors s’estrenen

Fins a quatre jugadors de l’actual plantilla han guanyat les cinc Super Globes de la història del Club: Víctor Tomàs, Raúl Entrerríos, Cedric Sorhaindo i Aitor Ariño. Tots ells han estat presents en tots els títols guanyats a Doha, fins ara, i a Dammam, mentre que hi ha tres jugadors que estrenen el Mundial de Clubs en el seu palmarès individual. Es tracta dels dos fitxatges d’aquesta temporada (Luka Cindric i Abel Serdio), a més del jugador del filial Àlex Pascual, que completa l’extrem esquerra durant la baixa de Mortensen.

Això no s’atura, i en pocs dies el Barça lluitarà per un nou títol. El proper dimecres 4 de setembre, a Conca, hi haurà en joc la Supercopa d’Espanya, que enfrontarà al Barça de Xavi Pascual amb el Liberbank Cuenca. Serà l’oportunitat per sumar el tercer títol del curs en només dues setmanes de marge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut