Els futbolistes inscrits per a la Champions 2019/20

Els futbolistes inscrits per a la Champions 2019/20

La totalitat dels futbolistes del primer equip i Abe, Araujo i Sarsanedas, del Barça B, formen part de la llista A

El FC Barcelona ha dut a terme la inscripció dels seus jugadors per a la Champions 2019/20. La totalitat dels futbolistes del primer equip i també Abe, Araujo i Sarsanedas, del Barça B, formen part de la llista A, on poden figurar un màxim de 25 futbolistes, dels quals un mínim de dos han de ser porters. Lluirien els següents dorsals en cas de jugar a la Champions: Abe (37), Araujo (33) i Sarsanedas (34).

I per què són Abe, Araujo i Sarsanedas els que són a la llista A? Perquè els dos primers -Abe i Araujo- porten menys de tres anys al futbol base del Club mentre que Sarsanedas és nascut el 1997, raons que els impossibiliten figurar a la llista B.

Cal recordar que, segons normes UEFA, la llista B es pot enviar fins a la mitjanit del dia previ a un partit de Champions. En aquest cas, jugadors com Riqui Puig, Abel Ruiz o Iñaki Peña, per posar tres exemples, compleixen els requisits de ser menors de 21 anys -no com Sarsanedas, que en té 22- i de dur almenys tres anys al Club, al contrari que Abe i Araujo. Tots ells també podrien jugar sense problemes a la Champions si són inscrits a l'esmentada llista B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut