El Barça, l’equip amb més golejadors diferents en aquest inici de Lliga

El Barça, l’equip amb més golejadors diferents en aquest inici de Lliga

Griezmann, Carles Pérez, Jordi Alba, Vidal, Ansu Fati i Arthur són els blaugranes que han marcat en els tres primers partits de la temporada

S’han complert tres jornades de Lliga des que va començar el curs 2019/20 i, tot i haver assolit una única victòria, el FC Barcelona ja encapçala la llista d’equips amb més golejadors diferents en aquest inici de la competició. Fins a sis jugadors blaugrana diferents han vist porta, superant la resta d’equips de Primera. Són Griezmann, Carles Pérez, Jordi Alba, Arturo Vidal, Ansu Fati i Arthur.

Després d’un inici sense gols a San Mamés, el conjunt d’Ernesto Valverde va completar un gran partit a casa contra el Betis. Griezmann, amb un doblet, va marcar els seus primers gols oficials amb el FC Barcelona i va erigir-se en l’heroi del 5-2 contra el Betis. El matx també va comptar amb els gols de Jordi Alba, Arturo Vidal i Carles Pérez, que també signava la seva primera diana com a culer en la seva estrena al Camp Nou.

Aquest cap de setmana, en el duel contra l’Osasuna, dos nous jugadors han marcat el seu primer gol en un partit oficial amb la samarreta blaugrana. D’una banda, Ansu Fati, que amb tan sols 16 anys es convertia en el jugador més jove a marcar amb el Barça a la Lliga. D’altra banda, el segon gol del partit va ser obra del brasiler Arthur, jugador que també es va estrenar al Sadar i que ha estat convocat per la selecció brasilera.

Set gols de sis jugadors diferents, una xifra que s’explica també a través de les nombroses baixes que pateix l’equip en atac, amb Lionel Messi, Luis Suárez i Ousmane Dembélé actualment de baixa.

El Granada CF, cinc golejadors diferents

Seguint el FC Barcelona, com el segon equip amb més golejadors diferents en aquest inici de Lliga, hi ha el Granada CF. Cinc jugadors, també, dins del conjunt andalús –José Antonio Rodríguez, Carlos Fernández, Ramón Azeez, Fede Vico i Roberto Soldado– són els que han aconseguit veure porta en aquestes primeres setmanes de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut