Osasuna – Barça: Empat agredolç a El Sadar (2-2)

Osasuna – Barça: Empat agredolç a El Sadar (2-2)

Els d’Ernesto Valverde no poden sumar els tres punts malgrat els gols d’Ansu Fati i Arthur en la segona part.

El FC Barcelona ha empatat contra l’Osasuna (2-2) a El Sadar, en el duel corresponent a la jornada 3 de la competició domèstica. Tot i la dificultat de puntuar en un camp complicat, on el conjunt navarrès, no coneix la derrota des de l’1 d’abril de 2018. Els d’Ernesto Valverde han sumat un punt a domicili gràcies als gols d’Ansu Fati i Arthur en el segon temps. Per part de l'Osasuna ha marcat un doblet Roberto Torres. 

El matx ha començat amb un ritme força elevat del conjunt local. I és que, en la primera arribada de l’equip de Jagoba Arrasate s’ha inaugurat l’electrònic. En una acció iniciada per Brandon des del lateral dret, Roberto Torres ha transformat el primer (1-0) quan només s’havien disputat sis minuts de joc.

Bloquejats en atac

Malgrat el gol, els homes d’Ernesto Valverde s’han fet amb el control de l’esfèrica, baixant així les pulsacions del partit. Però la solidesa defensiva dels navarresos, amb una doble línia de quatre jugadors molt compacte, ha dificultat als barcelonistes la possibilitat de generar accions de perill en l’àrea rival.

En la represa, el tècnic blaugrana ha donat entrada al davanter del Juvenil A, Ansu Fati per Semedo i instants posteriors a Arthur per Rafinha. Tanmateix, ha arribat la reacció blaugrana.

Batuta blaugrana

Així doncs, en la primera arribada barcelonista el jove Ansu Fati, aprofitant una magnífica centrada de Carles Pérez, el ‘31’ blaugrana ha firmat l’empat amb un potent cop de cap (1-1). El jove davanter de Guinea Bissau, amb tan sols 16 anys, s’ha convertit en el jugador més jove de la Lliga en marcar amb la samarreta del FC Barcelona.

A partir del gol, el ritme, la circulació de l’esfèrica i la iniciativa en el joc, ha passat a ser culer. Carles Pérez ho ha provat amb un xut des de la frontal de l’àrea que ha aturat Rubén. I en la següent acció ofensiva Arthur, amb un potent xut, des de la frontal de l’àrea navarresa, capgirant així l’electrònic (1-2). Aquest, ha estat el primer gol oficial del migcampista brasiler amb el FC Barcelona.

Desafortunadament, en una acció defensiva de Piqué, el central ha comès mans dins l’àrea i des dels onze metres, Roberto Torres ha transformat des del punt de penal (2-2, min 80). En els darrers instants del matx, els de Valverde ho han provat per activa i per passiva però l’actitud defensiva dels locals s’ha imposat als interessos culers.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut