Messi i De Jong, premiats a Mònaco

Messi i De Jong, premiats a Mònaco

L'argentí i l'holandès reben el premi de la UEFA com a millor davanter i migcampista, respectivament, de la temporada 2018/19

Lionel Messi i Frenkie de Jong han estat premiats a Mònaco. Coincidint amb el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions, la UEFA ha reconegut el crac argentí i el nou jugador holandès del Barça com el millor davanter i el millor migcampista de la temporada passada a Europa.

Frenkie de Jong, millor migcampista

El primer dels guardons en clau blaugrana ha estat per a Frenkie De Jong, premiat com el millor migcampista de la temporada 2018/19. El jugador, recentment incorporat aquest curs a les files blaugranes, compartia nominació amb els migcampistes Christian Eriksen, del Tottenham FC, i Jordan Henderson, de les files del Liverpool. I és que la polivalència de l’holandès i la seva visió de joc no han passat desapercebudes per a la UEFA, que l’han escollit com el millor al centre del camp.

Leo Messi, millor davanter

Per altra banda, Leo Messi ha rebut el premi al millor davanter de la temporada 2018/19. L'argentí ha estat el seleccionat d’entre els altres dos davanters que compartien nominació amb ell: Cristiano Ronaldo (Juventus) i Sadio Mané (Liverpool FC).

Com a millor porter de la temporada 2018/19, Ter Stegen ha quedat entre els tres finalistes i el porter del Liverpool, Alisson Becker, ha sigut el vencedor. Pel que fa al premi al millor defensa, ha sigut per l'holandès Virgil van Dijk, qui també ha guanyat el premi al millor jugador de la UEFA.

Cal recordar que Lionel Messi també va ser reconegut com l’autor del millor gol del passat curs 2018/19, gràcies a la seva diana de falta contra el Liverpool.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut