Badalona – Barça B: Victòria convincent en l’inici del curs (0-2)

Els gols d’Abel Ruiz i de Kike Saverio donen la victòria als blaugrana en el primer partit de la temporada 19/20

Primer partit de Lliga, primera victòria. El Barça B ha superat amb solvència al Badalona al Camp Municipal de Montigala. Els de Garcia Pimienta s’han emportat els primers tres punts de la temporada en un duel on han portat la iniciativa en tot moment. Abel Ruiz ha avançat els culers al minut tres de partit i Kike Saverio ha segellat el definitiu 0 a 2 al temps de descompte.

Primer gol del curs 19/20

Els blaugranes ràpidament han  mostrar tot el treball dut a terme durant aquesta pretemporada. I és que l’ADN Barça aviat s’ha fet present al terreny de joc. La bona distribució de joc, juntament amb la possessió de l’esfèrica ha provocat el primer gol. Guillem Jaime, ha assistit de forma decisiva cap Abel Ruiz,  per a que el davanter obris el marcador (0-1). Malgrat les ofensives per part del conjunt badaloní, els de García Pimienta han sabut mantenir l’estructura defensiva arribant al descans amb avantatge a l’electrònic.

A la represa, la bona distribució blaugrana al centre del camp ha estat una constant. Precisament Riqui Puig, al minut 52, fruit de la seva rapidesa i habilitat al terreny de joc ha tingut la primera ocasió de gol, amb un xut des de fora de l’àrea, que ha estat aturada pel porter visitant.

Garcia Pimienta ha donat entrada a Sarsanedas (76’), Kike Saverio (86’) i Nils (92’). Uns primers canvis que han donat aire a l’equip per enfrontar el tram final amb garanties. Riqui Puig ha tornat a destacar amb un barret per sobre el porter badaloní però l’esfèrica ha marxat per sobre del travesser.

Sentència blaugrana

Kike Saverio recent incorporat al terreny de joc, ha aprofitat la passada d’Alex Collado per sumar un altra diana a l’electrònic  i sentenciar així, un immillorable inici de lliguer.

Estrena de l’Estadi Johan Cruyff

El primer partit de Lliga deixa molt bones sensacions per als de Garcia Pimienta. Així, els blaugranes encaren amb optimisme el debut oficial a l’Estadi Johan Cruyff el pròxim 1 de setembre, en el matx corresponent  a la segona jornada de Lliga contra el Nàstic de Tarragona (19.00h).