DAVANTER

KIKE_players_BARCA_B
Extrem hàbil amb les dues cames que destaca pel seu desequilibri

Kike Delgado Saverio va néixer el 19 de juny del 1999 a l'Equador. L’extrem va arribar a la Masia la temporada 2015/16 procedent de la UE Cornellà. El Juvenil B de Quique Álvarez va ser el seu primer equip on va coincidir amb Riqui Puig, Monchu, Collado, Abel Ruiz, Mate i Mingueza, entre d’altres.

La seva primera Lliga al Barça la va guanyar la temporada 2016/17 amb el Juvenil B. Durant la temporada 2017/18, juga al Juvenil A, tot i que el seu rendiment està condicionat per una lesió muscular de llarga durada que el manté molt de temps fora dels terrenys de joc. Abans de la seva lesió va ser convocat per uns entrenaments de la selecció espanyola Sub19 a Las Rozas (Madrid). A la UEFA Youth League va disputar tres partits de la fase de grups marcant un gol en la victòria del Juvenil A contra l'Olympiacos al Miniestadi per 5-0.

La temporada passada, la primera al Barça B, també està condicionada per una greu lesió al bíceps femoral de la cama esquerra que només li va permetre participar en 17 partits, set dels quals com a titular, en què va sumar 724 minuts de joc i va marcar un gol. Té contracte fins al 2020 i la seva clàusula de rescissió és de 50 milions d’euros.

PERFIL TÈCNIC

Extrem pur. L'equatorià controla i defineix amb les dues cames. Saverio també destaca pel seu desequilibri en atac i per encarar constantment el defensa. Domina els espais, però també el joc posicional. És ràpid i vertical, manté una bona relació amb el gol. A més, pot jugar en qualsevol de les dues bandes de l’atac.