De Jong i Griezmann s’estrenen en partit oficial

L’holandès i el francès van ser titulars en la primera jornada contra l’Athletic Club i van disputar els 90 minuts

Primer partit de Lliga i primeres titularitats per a Frenkie de Jong i Antoine Griezmann. L’holandès i el francès van disputar els 90 minuts en la derrota per 1-0 contra l’Athletic Club. Tots dos van participar en els cinc partits de pretemporada i Griezmann va veure porta en el segon enfrontament contra el Nàpols.

De Jong va comandar el centre del camp ocupant la posició de pivot i acompanyat per Sergi Roberto i Aleñá. A la segona part, amb l’entrada de Rakitic, el 21 blaugrana va desplaçar-se a l’interior esquerre. L'holandès va completar 62 passades correctes, és a dir, el 94% d'encert. A més, va recuperar sis pilotes i va fer dos driblatges amb èxit.

Griezmann va completar el trident ofensiu, juntament amb Suárez i Dembélé, ocupant l’extrem esquerre. Amb la lesió de l’uruguaià en el minut 37, el francès va passar a col·locar-se en la punta de l’atac. El 17 va intentar sumar el seu primer gol oficial com a blaugrana en tres oportunitats, però sense fortuna.