El Juvenil B jugarà el torneig ‘The Cup’

El Juvenil B jugarà el torneig ‘The Cup’

Real Madrid, Espanyol, Girona, Betis i Vila-real són alguns dels altres participants al prestigiós campionat que es disputa al camp Municipal ‘Sot del Bagueny’ de Sant Pol de Mar

El Juvenil B de Franc Artiga afronta un nou repte a partir de demà en la seva pretemporada. Després de guanyar a Eslovàquia la Michalovce Cup per 2-0 davant del Sevilla, ara arriba el torn del prestigiós Torneig ‘The Cup’, que es disputa al camp Municipal ‘Sot del Bagueny’ de Sant Pol de Mar. El Barça, enquadrat al Grup B, debutarà demà dijous contra el Girona (19.00 hores). Divendres s’enfrontaran a les 19.50 hores al Sagan Tosu japonès, primer equip internacional que participa al torneig, i dissabte tancaran la primera fase jugant contra el Betis (19.00). Aquests tres partits es podran seguir per televisió al canal Esport3.

 El Grup A està format per l’At. Sant Pol, l’Espanyol, el Real Madrid i el Vila-real. El Barça es va proclamar campió de la primera edició, l’any 2016, i l’estiu passat va quedar subcampió del torneig.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut