Abel Serdio:

Abel Serdio: "Soc aquí per donar suport a l'equip"

El nou fitxatge de la secció de handbol s'ha mostrat il·lusionat i disposat a donar la seva millor versió en la temporada 2019/20

La segona incorporació de la secció d’handbol del FC Barcelona, ​​Abel Serdio, ha estat presentat aquest dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El pivot, nascut a Avilés i procedent del Recoletas Atlètic Valladolid, arriba a les files blaugrana amb moltes ganes de començar la temporada 2019/20. "Estic molt content d'arribar al Barça. És un somni. Sobretot per als jugadors espanyols, venir al millor equip al qual pots aspirar és una cosa que tothom somia", ha afirmat el nou pivot blaugrana.

No obstant això, no només ell s'ha mostrat content i impacient per incorporar-se a l'equip sinó que el directiu responsable de la secció, Jordi Argemí, també li ha donat la benvinguda i ha dit que confia plenament en ell, en afirmar que, per a ells, "és una excepció poder tenir un jugador d'aquest nivell".

Aportació a l'equip

"La sort que tinc és que puc atacar i defensar. Crec que encaixo en el perfil que buscava Xavi Pascual. Ja ho vaig demostrar aquest any en el debut a la selecció. El que demanen és atacar i defensar i per sort compleixo aquests requisits".

Adaptació

"És molt més diferent al meu antic equip, el Valladolid. Aquí és una exigència molt més gran. Has d'estar sempre al cent per cent i també això et fa millorar. Aconseguirem grans coses".

Una carrera meteòrica

"Aquest any coincideix que fa 10 anys que vaig començar a jugar a handbol i arribar amb 25 anys és un gran èxit. Estic molt content de ser aquí. És una exigència molt més gran que als meus antics equips, però, bé, si no agafes aquest tempo mai saps on has d'arribar".

Competència

"Tinc una gran competència. Però soc aquí per donar suport a l'equip en el que pugui i estic convençut que ho puc fer bé".

Sensació agredolça

"Tot això és un somni, però el meu pare no va poder veure on he arribat i per a mi és una gran il·lusió tenir-lo present. Va ser tot molt ràpid. L'handbol el va ajudar molt, és per això que és un orgull poder dedicar-li tots els partits".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut