Acord per a la incorporació d’Abel Serdio

Acord per a la incorporació d’Abel Serdio

El pivot asturià de 24 anys serà jugador del Barça Lassa a partir de la temporada vinent, un cop finalitzi el seu contracte amb l’Atlético Valladolid, i signarà per dues temporades amb opció a una més

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Abel Serdio per a la seva incorporació al Barça Lassa d’handbol de cara a la temporada vinent. El pivot, nascut a Avilés fa 24 anys, arribarà procedent del Recoletas Atlético Valladolid, el club amb el qual ha disputat les últimes temporades a la Lliga Asobal. Abel Serdio farà 25 anys el proper 16 d'abril, mesura 1,95 metres i pesa 108 kg.

L’asturià es va formar al Bosco d’Avilés des de categoria cadet fins a juvenil (2009-2012), i ja en categoria sènior va jugar a l’Atlética Avilesina (2012/13) i al BM Gijón Jovellanos (2013-2016), fins que va signar per l’Atlético Valladolid de la màxima categoria.

Abel Serdio arribarà al Palau Blaugrana a l’estiu per incorporar-se al conjunt de Xavi Pascual la temporada 2019/20. El pivot asturià signarà un contracte de dues temporades, fins a la fi de la 2020/21 amb opció d’ampliar-lo un curs més. Es tracta d’un pivot fort, hàbil i complet, capaç de defensar i atacar amb solvència. La seva habilitat per crear-se l’espai i rebre la pilota li permet trobar situacions de llançament franques des dels sis metres.

Gol i futur en el pivot

De fet, el futur jugador blaugrana és un dels màxims golejadors de la present Lliga Asobal; va tancar la primera volta amb 83 gols amb un Atlético Valladolid que ocupa la 10a posició a la classificació. En el partit contra el Barça Lassa, disputat a Huerta del Rey en la jornada 3 i que es va resoldre amb triomf culer per 24-41, Serdio va marcar set gols amb un 100% d’efectivitat.

Serdio és internacional absolut amb la selecció espanyola, i va estar en la llista inicial de convocats per al Mundial d’Alemanya i Dinamarca que s’està disputant aquests dies, tot i que finalment va ser un dels descartats. El pivot asturià ha estat un habitual de les últimes llistes del seleccionador Jordi Ribera, i va arribar a debutar el 24 d’octubre del 2018 en un partit contra Suècia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut