Xavi Pascual i Víctor Tomàs: “L’equip està il·lusionat”

Xavi Pascual i Víctor Tomàs: “L’equip està il·lusionat”

Tècnic i capità han coincidit a destacar, en el primer dia de pretemporada, que tots els jugadors ha arribat en bona forma i disposats a tornar a lluitar pels títols

El Barça d’handbol ha completat aquest divendres el primer dia de pretemporada amb un entrenament a la tarda. Després dels tests físics del matí, l’equip ja ha tocat pilota sobre el parquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els jugadors han tornat a sentir el tacte de la pega a les mans per començar a preparar la nova temporada. Abans de començar l’entrenament, Xavi Pascual i Víctor Tomàs han comparegut davant dels mitjans per valorar l’inici de la pretemporada 19/20, i tots dos han coincidit a destacar el bon estat de forma de l’equip, la il·lusió intacta i les ganes de refer-se de les males sensacions per com va acabar la temporada passada.

Declaracions de Xavi Pascual, entrenador del Barça:

“La gent està preparada. Afrontem la temporada amb il·lusió i treball, sabent que hem de recuperar la nostra forma de jugar en poc temps”.

“L’únic que hem de canviar és no cometre 15 minuts desastrosos a Colònia. Seria un error pensar que per aquells 15 minuts tota la resta estava malament”.

“Com a grup ens haurem d’adaptar a Cindric i Serdio, i ells hauran de fer l’esforç d’entendre com juguem”.

“Mirar enrere no serveix de res, ni quan guanyes ni quan perds”.

“Espero que Cindric aporti el que té: desequilibri en l’un contra un, joc amb el pivot, capacitat de penetració, bona pujada de pilota en el contraatac, etc. Sempre és més fàcil adaptar jugadors de qualitat”.

“Anirem a per tots els títols com sempre. Això no ens assegura que els guanyem, però que ningú dubti que anirem a per ells”.

Declaracions de Víctor Tomàs, capità del Barça:

“Les proves físiques han anat bé, la gent s’ha preparat durant l’estiu per arribar en les millors condicions possibles”.

”Veig l’equip amb ganes. Tots hem vingut amb el que va passar la temporada passada en la ment, i segur que serà una temporada complicada per a tots, però estem capacitats per fer grans coses”.

“Quan jugues al Barça sempre estàs obligat a arribar, com a mínim, a la posició que permet lluitar per tots els títols Aquest és sempre l’objectiu, i aquest any potser més”.

“Cindric i Serdio són jugadors amb un caire més ofensiu. L’Abel pot aportar molt gol i, en moments complicats, exclusions, penals i coses molt positives. El Luka és un jugador extraordinari, capaç de fer jugar l’equip i desequilibrar qualsevol partit; també ens aportarà un caràcter especial que necessitem”.

“Aquesta temporada tothom espera que guanyem la Champions, i en som conscients. Ningú es conformarà amb menys i hem de saber portar aquesta pressió”.

“La temporada passada, tant nosaltres com els aficionats s’ho van passar molt bé amb el nostre handbol, i això ha de seguir sent així”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut