El Barça 19/20 engega motors

El Barça 19/20 engega motors

El conjunt de Xavi Pascual, amb les novetats de Luka Cindric i Abel Serdio, ha iniciat la pretemporada aquest divendres al matí amb analítiques i proves físiques, i a la tarda farà el primer entrenament sobre la pista

El Barça d’handbol 19/20 ha iniciat aquest divendres la pretemporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els jugadors han estat citats a primera hora per començar amb les analítiques i les proves físiques, primer a la pista i després sobre la gespa amb cursa contínua. L’equip ha comptat amb les cares noves de Luka Cindric i Abel Serdio, que han conegut els seus nous companys i han viscut les primeres hores com a blaugranes.

El grup encara no està al complet, ja que Thiagus Petrus no s'incorporarà fins que acabi la seva participació amb el Brasil en els Jocs Panamericans, que es troben en la fase de grups. Com sempre, Xavi Pascual compta amb un grup de jugadors del filial que treballaran amb el grup durant la primera fase de la temporada. Durant aquests dies, els joves que s'entrenaran amb el primer equip són Mamadou Diocou, Pau Oliveras, Albert Pujol, Robert Rosell, Roberto Domenech (juvenil) i Diego Cadelo.

Després del primer contacte matinal, l’equip seguirà exercitant-se a la tarda amb el primer entrenament de pista. Xavi Pascual dirigirà una sessió que servirà per començar a tocar pilota i anar agafant el to físic. Amb aquest objectiu, l’equip es desplaçarà aquest mateix dissabte a Encamp (Andorra), on completarà cinc dies de treball físic i de pista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut