Debutants amb gol al Gamper

Debutants amb gol al Gamper

Al llarg de la historia del Trofeu una gran quantitat de jugadors han debutat al torneig, però només uns quants han marcat en el seu primer Gamper. Qui serà el pròxim?

El proper diumenge 4 d’agost es disputarà la 54a edició del Trofeu Joan Gamper, on el FC Barcelona rebrà la visita de l’Arsenal al Camp Nou. Un duel que promet espectacle i emoció i que acostuma a deixar debuts i gols per al record.

Aquesta nova edició serà la primera per als nous fitxatges: De Jong, Neto i Griezmann. I, a més, també podrien debutar diversos jugadors del filial. Però aconseguirà algun d’ells debutar amb gol? Malcom va ser el darrer blaugrana que va debutar amb gol al trofeu Joan Gamper. Ho va aconseguir l’any passat davant el Boca Juniors, però, no obstant això, no va ser el primer cop que un jugador marca en el seu primer Gamper al Camp Nou.

Touré Yaya va debutar amb gol al Gamper del 2007

Si ens fixem en els darrers 20 anys, el 1997 Sonny Andersson va anotar contra la Sampdoria, igual que ho faria dos anys després Dehú contra l’Sporting de Lisboa. L’any següent va ser el torn de Gerard López davant el PSV, i la temporada següent, la 2001/02, Saviola i Christanval també van marcar en el seu primer Gamper a l’Estadi contra el Parma.

Però la llista no s’acaba aquí. El 2004, el tot just arribat Giuly va marcar en el triomf contra el Milan, el 2007 Touré Yaya també ho va fer en el seu debut contra l’Inter de Milà i el 2010 va ser el torn de David Villa també contra el Milan.

Finalment, els últims anys també hi ha hagut debutants golejadors en el trofeu blaugrana: Cesc el 2011 davant el Nàpols i Munir i Sandro, tots dos el 2014, contra el Club León. Es tanca així una llarga llista de jugadors que es van estrenar en aquest torneig. Així doncs, qui serà el pròxim blaugrana que aconseguirà marcar el seu primer gol en aquesta 54a edició del Trofeu Joan Gamper?

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut