Carles Pérez decideix el segon amistós al Japó (0-2)

Carles Pérez decideix el segon amistós al Japó (0-2)

El FC Barcelona tomba el Vissel Kobe d’Iniesta, Villa i Samper amb dos gols del jugador esquerrà del Barça B

El FC Barcelona s’ha imposat per 0-2 en el segon amistós de la pretemporada en terres japoneses. Dos gols de Carles Pérez a la segona meitat han decidit un partit en què Sergi Samper, David Villa i especialment Andrés Iniesta han estat els grans protagonistes de les hores prèvies.

L’inici de partit al Noevir Stadium ha coincidit amb l’aparició del primer raig de sol a Kobe. S’il·luminava l’estadi en el moment en què Iniesta gairebé marca el primer gol durant els primers compassos de partit. Després seria el Barça qui, repetidament, avisaria amb perill gràcies a la bona pressió en camp rival. Riqui Puig, Rakitic i Griezmann ho han intentat sense èxit.

Després d’un primer temps sense gols, el duel s’ha animat -també el públic, molt callat durant la gran majoria del partit- en una segona meitat que ha arrencat amb una rematada al pal entre Todibo i Malcom a la sortida d’un córner.

Ja no eren sobre la gespa cap dels onze titulars culers ni tampoc Andrés Iniesta ni David Villa. Només Sergi Samper, de tots els exblaugranes al Vissel Kobe, seguia al terreny de joc.

El partit era cada cop més del Barça, que ha tornat a gaudir d’una bona ocasió mitjançant Dembélé. A la propera, però, els culers ja no han perdonat més: una bona combinació entre Carles Pérez i Malcom ha acabat amb el gol del jugador del planter.

Amb el 0-1 al marcador Aleñá ha pogut sumar-se a la festa però el seu barret de fantasia ha estat ben llegit per Maekawa, el porter dels locals. També Malcom, que ha enviat una pilota al travesser. Ha estat novament Carles Pérez, però, qui ha vist porta. Una gran rematada amb la cama esquerra ha sentenciat el partit a Kobe a pocs minuts del final.

Amb aquesta victòria el conjunt culer s’acomiada de terres nipones amb una ajustada derrota contra el Chelsea i un còmode triomf contra el Vissel Kobe, amb qui el FC Barcelona ha signat un acord de col·laboració.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut