El FC Barcelona signa un acord de col·laboració amb el Vissel Kobe

El FC Barcelona signa un acord de col·laboració amb el Vissel Kobe

El club blaugrana i l’equip japonès, que milita a la Primera Divisió de la J League japonesa, volen aprofitar sinergies per compartir coneixement en l’aspecte tècnic i en altres àrees d’ambdós clubs

El FC Barcelona i el Vissel Kobe han signat un acord que uneix les dues entitats per a la temporada 2019/20. El club blaugrana i l’equip japonès, que milita a la Primera Divisió de la J. League japonesa, volen aprofitar sinergies per compartir coneixement en l’aspecte tècnic, tant pel que fa a la formació de l’staff com als sistemes de treball; i en altres àrees de tots dos clubs, com, per exemple, la comercial i la de màrqueting. A més, totes dues entitats volen explorar acords conjunts en l’àmbit empresarial.

L’acord també preveu la possibilitat de fer intercanvis de jugadors en categories formatives entre els dos clubs, perquè puguin desenvolupar i testar les seves capacitats en entorns diferents i donar-los l’oportunitat de desenvolupar i millorar les seves habilitats.

Així mateix, les dues entitats han acordat compartir informes i anàlisis sobre els jugadors i els equips. En especial, el FC Barcelona ajudarà el Vissel Kobe en l’àmbit de scouting de talents futbolístics a escala global, mentre que el Vissel Kobe compartirà amb el club blaugrana el seu coneixement dels mercats asiàtics. 

Aquesta col·laboració permetrà ampliar la relació entre el FC Barcelona i el Vissel Kobe. Actualment, el club japonès compta amb diversos jugadors que han format part de la família blaugrana com Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper. El Vissel també treballa en la promoció de la nova generació de joves talents mitjançant la introducció de nous mètodes de formació en les seves categories formatives i a través d’expedicions a Barcelona. A més, Rakuten, empresa mare del club japonès, és patrocinador principal i Partner Global d’Innovació i Entreteniment del FC Barcelona des del 2017.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut