Foto de família del primer equip i el Barça Rugby

Foto de família del primer equip i el Barça Rugby

Un cop finalitzat l’entrenament, els jugadors convocats per Ernesto Valverde s’han fet una fotografia de grup amb l’equip de rugbi, que també està de gira pel Japó

Aquest dijous a la tarda, coincidint amb la finalització del segon entrenament del dia del primer equip de futbol, s’ha dut a terme una de les fotografies de la gira. Ha estat la instantània que ha unit l’equip d’Ernesto Valverde amb el Barça Rugby.

Si l’any passat la foto de família era entre els primers equips de futbol masculins i femenins –en aquest cas a la gira pels Estats Units- enguany el protagonisme ha estat per un equip de rugbi que es troba al Japó donant a conèixer la vessant més poliesportiva del Club, aprofitant que el proper Mundial de rugbi es disputarà al país nipó a partir del proper més de setembre.

Cal recordar que el Barça Rugby va visitar dimarts els nens i nenes ingressats a l’Hospital NCCHD en una iniciativa de la Fundació Barça i que aquest dijous, just abans d’aquesta foto de família amb el primer equip, ha visitat les instal·lacions dels Kobelco Steelers, l’actual campió de la Top League japonesa, amb qui també s’han fet una fotografia conjunta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut