La pretemporada del Barça arrencarà el 2 d’agost

La pretemporada del Barça arrencarà el 2 d’agost

El conjunt de Xavi Pascual tornarà a la feina la propera setmana, farà l’habitual estada a Encamp (Andorra) i disputarà dos partits amistosos contra el Kiel, a Colònia, i contra el Montpeller

L’inici de la pretemporada del Barça d’handbol 19/20 ja té data. El conjunt de Xavi Pascual tornarà a la feina el proper divendres 2 d’agost per començar a preparar els reptes que li venen en els propers 10 mesos. Els jugadors es reincorporaran als entrenaments a la Ciutat Esportiva, i en la primera jornada completaran els habituals tests físics. D’immediat començarà la càrrega, i per això l’equip es traslladarà a Encamp (Andorra), on trobarà un entorn climatològicament més favorable.

El grup encara no estarà al complet, ja que el brasiler Thiagus Petrus s’incorporarà un dies més tard degut a la seva participació en els Jocs Panamericans de Lima amb la selecció del Brasil. Com cada any, Xavi Pascual s’endurà alguns jugadors del filial que completaran el grup de treball durant els primers dies de pretemporada.

L’estada a Andorra s’allargarà cinc dies, fins al dijous 8, i combinarà treball físic i entrenaments de pista. Sense haver d’esperar més, aquell cap de setmana arribarà el primer test. Serà el diumenge 11, al Lanxess Arena de Colònia, contra el Kiel. Un duel ja habitual en les darreres pretemporades. Els blaugranes tornaran a Barcelona per seguir els entrenaments, però el dimecres 14 viatjaran a Montpeller per disputar el segon amistós contra l’equip francès, que aquest curs comptarà amb els exblaugranes Gilberto Duarte i Yanis Lenne.

Primers títols en joc

Després d’un cap de setmana de descans, l’equip afrontarà la Supercopa de Catalunya. El dimarts 20 serà el torn de les semifinals a la pista de l’Avannubo BM La Roca (20:30h) i, en cas de victòria, la final serà el divendres 23 contra el Fraikin Granollers o l’UE Sarrià. El següent repte ja serà la Super Globe, que aquest any es disputarà a l’Aràbia Saudita. El Barça hi viatjarà el dilluns 26 i debutarà dos dies després contra l'Al Duhail qatarià.

Per tancar el tram inicial de temporada previ a l’inici de la Lliga Asobal i la Lliga de Campions, el Barça haurà de desplaçar-se a Conca el dimarts 3. Allà, el dia següent, hi disputarà la Supercopa d’Espanya contra el Liberbank Cuenca. Serà el tercer títol en joc en només un mes, abans que arrenqui aquell mateix cap de setmana la Lliga, que aquest dimecres ja va conèixer el seu calendari. Així, 36 dies després de tornar a la feina, el Palau Blaugrana viurà el primer partit del Barça 19/20.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut