Definida la Supercopa de Catalunya 2019

Definida la Supercopa de Catalunya 2019

El Barça visitarà l’Avannubol BM La Roca per disputar les semifinals el dimarts 20 d’agost a les 20:30h i, en cas de victòria, jugarà la final a Igualada el divendres 23 contra el guanyador del UE Sarrià-Fraikin Granollers

El primer títol oficial de la temporada 2019/20 per al Barça d’handbol serà la Supercopa de Catalunya, que ja ha quedat del tot definida. El conjunt de Xavi Pascual jugarà la semifinal contra l’Avannubol BM La Roca el dimarts 20 d’agost a les 20:30 hores a la pista de l’equip vallesà, després del sorteig realitzat per part de la Federació Catalana d’Handbol.

En cas de victòria a La Roca, el Barça ja sap que la final es disputarà a Igualada el divendres 23 d’agost. En cas de ser-hi, els culers es jugarien el títol amb el guanyador de l’altra semifinal, que enfrontarà l’UE Sarrià i el Fraikin Granollers.

L’equip de Xavi Pascual arrencarà la nova temporada la primera setmana d’agost, i després de la Supercopa de Catalunya arribarà la Super Globe, que es disputarà a finals d’agost a l’Aràbia Saudita. Uns dies més tard, el 4 de setembre, serà el torn de la Supercopa d’Espanya, a Conca, contra el Liberbank Cuenca. L’inici de la Lliga Asobal serà el 7 de setembre, mentre que la VELUX EHF Champions League arrencarà una setmana més tard.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut