Tres debutants i un munt d’il·lusions

Griezmann, De Jong i Neto s’han estrenat amb el primer equip del FC Barcelona deixant detalls de qualitat

Antonie Griezmann, Frenkie de Jong i Neto Murara han disputat aquest dimarts el seu primer compromís com a jugadors del FC Barcelona. Tot i la derrota, tots tres han deixat detalls de qualitat en l’amistós disputat al Saitama Stadium 2002 de Tòquio.

GRIEZMANN: Participatiu des del primer minut, quan gairebé genera el primer gol del Barça amb una pentinada de cap després d’un córner. Associatiu i molt actiu, ha patit una forta topada amb un rival que l’ha deixat fora de combat durant uns minuts. Després, ha tornat i ha estat a punt de fabricar l’1-1 de Dembéle abans de la mitja part. Ha estat substituït al descans, com la resta de titulars.

NETO: Segur des de l’inici del segon temps, quan ha entrat per Ter Stegen, se l’ha requerit per primera vegada amb una rematada de l’exblaugrana Pedro al minut 56. Després, ha fet gala dels seus reflexos en un xut que ha desviat involuntàriament Todibo a pocs metres de la línia de gol. En canvi, res ha pogut fer en l’acció que ha suposat el 0-2, obra de Barkley. També ha deixat bones sensacions en les passades llargues.

DE JONG: Se l’ha vist còmode des del primer instant de la segona meitat, quan s’ha estrenat com a blaugrana. Combinatiu i relaxat, ha estat dels millors durant el segon temps. Ha destacat tant en la creació com en les tasques de destrucció i recuperació.