Entrenament sota la pluja a Tòquio

Entrenament sota la pluja a Tòquio

El FC Barcelona ha trepitjat gespa per primer cop, des que és a terres nipones, en una sessió celebrada al Machida Stadium

El FC Barcelona s’ha exercitat al Machida Stadium 24 hores abans de l’inici del primer amistós de la pretemporada. Després de dur a terme al mateix hotel de concentració una sessió de mobilitat i estiraments durant el matí, els 26 jugadors convocats per a la Rakuten Cup han trepitjat gespa per primer cop, des que són a l’Àsia, al camp del Machida Zelvia.

Ha estat una sessió en què Hiroki Abe, el nou jugador del Barça B que aixeca passions al Japó, ha fet treball específic per molèsties al maluc dret. L’entrenament també ha estat marcat per una fina pluja que s’ha allargat durant tot l’entrenament.

Abans d’iniciar-se l’entrenament, i després de la roda de premsa d’Antoine Griezmann i Ivan Rakitic, els jugadors han tingut l’oportunitat de saludar el vicealcalde de la Prefectura de Machida, Yutaka Takahashi, així com al CEO del conjunt local, Takehisa Ohtomo.

D'altra banda, en acabar l'entrenament, Valverde ha participat en un clínic amb 17 tècnics de la J-League que han pogut presenciar l'entrenament culer en directe. D'altra banda, Sergi Roberto, Umtiti, Griezmann, De Jong i Abe han participat en un Meet&Greet amb 40 nens de Rakuten.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut