Griezmann: “El joc del Barça m’agrada, m’hi adaptaré”

Griezmann: “El joc del Barça m’agrada, m’hi adaptaré”

El nou jugador francès i Ivan Rakitic han estat protagonistes en la roda de premsa prèvia al duel amb el Chelsea a Tòquio

Un és una veu nova i l’altre representa el discurs més experimentat. Són Antoine Griezmann i Ivan Rakitic, els dos protagonistes en la roda de premsa prèvia –celebrada al Machida Stadium– al duel d’aquest dimarts amb el Chelsea a Tòquio en el que serà el primer amistós de la pretemporada culer.

D’una banda, Antoine Griezmann ha explicat que la del Barça és una manera de jugar molt diferent de la de l’Atlètic de Madrid. “Són dues maneres diferents d’atacar. A l’Atlètic és més ràpida que al Barça, on es fa amb més paciència. M’adaptaré, com ja vaig fer a l’Atlètic. És un joc que m’agrada i sé que puc aportar moltes coses”, ha detallat.

El futbolista croat, per la seva banda, creu que el Barça d’enguany serà més fort que el de l’últim any: “Sabem les errades que vam cometre la temporada passada i ara ens toca mirar cap endavant. Sé que aquesta temporada serem millors que la temporada anterior i ho volem començar a demostrar demà mateix”.

A continuació repassem altres declaracions dels dos protagonistes:

Antoine Griezmann

“Vull fer un agraïment a tots els fans que han vingut a l’aeroport i a l’hotel i també als que vindran al camp a veure els nostres partits. Seran els meus primers minuts amb aquesta samarreta. Ja tinc ganes de gaudir sobre el terreny de joc amb els meus nous companys”.

“La meva integració? El primer dia va ser difícil, perquè em van fer dues sotanes als rondos, una d’aquestes de Rakitic. Després ja m’he anat refent...”

“No he rebut cap missatge de Messi però sí de Suárez, que em va donar la benvinguda. El grup m’ha rebut molt bé i estic molt content de compartir vestidor amb ells. Tant de bo pugui ajudar-los el màxim possible”.

“No hem parlat de Neymar Jr. Ha tingut lesions importants però té un nivell increïble. Tenim Dembélé, Coutinho i Malcom, que també són jugadors importants per nosaltres i que volem que tinguin confiança i ens ajudin”.

“La relació que tinc amb Simeone és més de família que de jugador-entrenador. Em porto molt bé amb ell i les nostres famílies també. Ha estat important dins del camp, però també a la meva vida privada. Ell sap que l’estimo molt i que tenim una relació que anirà més enllà de la nostra carrera esportiva”

Antoine Griezmann a la roda de premsa

Ivan Rakitic

“És un plaer ser aquí al Japó. Tenim grans records del Mundial de Clubs del 2015. Hi ha molts seguidors aquí i és un plaer compartir aquests dies amb ells. També serà molt especial jugar dos partits aquí, sobretot el del Vissel Kobe contra Iniesta, Villa i Samper, que formen part de la nostra família”.

“Serà especial i també una mica estrany enfrontar-nos a Iniesta, Villa i Samper. Ells ens coneixen molt bé i també voldran fer un bon partit. Iniesta és un dels meus millors amics al món del futbol”.

“Vull felicitar Hiroki Abe pel seu fitxatge pel Barça. El veurem aquesta tarda, perquè encara no s’ha entrenat amb nosaltres. Segur que si l’ha fitxat el Barça serà un jugador d’una enorme qualitat. Esperem poder gaudir amb ell. És un noi tímid, tot i que ja ens ha sorprès amb alguna paraula en castellà”.

“Rumors sobre el meu futur? És una sensació a la qual ja estic una mica acostumat. He parlat amb el Club i amb el tècnic. El Club i jo tenim la mateixa idea, que és la de quedar-me. Tinc més anys de contracte i vull seguir gaudint del Barça. No crec que aquest any sigui més complicat ser titular que altres anys, crec que sempre és igual de complicat ser-ho. Serà l’entrenador qui decideixi si jugo o no. Jo treballaré dur per ajudar els meus companys”.

Ivan Rakitic en la roda de premsa
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut