Griezmann: “Estic molt il·lusionat amb aquest nou repte”

Griezmann: “Estic molt il·lusionat amb aquest nou repte”

El nou fitxatge blaugrana ha ofert la seva primera roda de premsa com a culer, on ha explicat que “vull ser un jugador important i guanyar els títols que em falten”

“Vinc amb moltes ganes i il·lusió a aquest nou repte”. Així de clar s’ha mostrat Antoine Griezmann en la seva primera roda de premsa com a jugador del FC Barcelona. El nou crac blaugrana ha estat presentat com a nou futbolista culer aquest diumenge, i posteriorment, ha atès els mitjans de comunicació. El francès ha assegurat que: “Vull ser un jugador important en aquest gran Club i intentar guanyar la Lliga, la Champions i la Copa, que és el que em falta al meu palmarès”.

Acompanyat de la seva família i davant de 123 mitjans acreditats, el nou dorsal ‘17’ barcelonista ha explicat la seva decisió de marxar de l’Atlètic de Madrid i venir al Barça: “Sempre és difícil deixar una casa on estàs còmode, tinc molta admiració i respecte per a l’Atlètic, ho he donat tot del principi fins al final. Però ara vull un nou repte, intentar superar-me i sortir de la zona de confort. Tinc moltes ganes de vestir aquesta samarreta i espero poder parlar al camp”.

 “Messi és una llegenda”

Griezmann també ha parlat del seu nou company d’equip, Leo Messi: “Estic molt content, és una alegria per a mi jugar al seu costat. És el número u, una referència per a tots els futbolistes. A l’NBA és Lebron James i en el futbol és ell, serà una llegenda per als meus fills i per als fills dels meus fills”.

Pel que fa a la posició sobre el terreny de joc, el francès explica: “He treballat per ser un jugador important en qualsevol posició del camp. Per l’esquerra, dreta o per dins, l'únic important és fer-ho bé per ajudar l'equip”. “Puc aportar profunditat, joc de toc, assistències, gols i alegria”, ha afegit.

Bartomeu: "No ha estat fàcil portar Griezmann"

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, també ha valorat el fitxatge, explicant: "És un jugador que feia temps que volíem incorporar a l'equip. No ha estat fàcil, però intentem millorar l'equip cada any i amb el fitxatge de Griezmann l'equip fa un salt important". A més, Bartomeu ha explicat com s'ha fet el pagament del crac francès: "Hem hagut de pagar la clàusula: hem demanat un préstec de 35 milions d'euros a tornar en sis mesos i els altres 85 milions són de factures que estaven pendents de cobrar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut