El Barça fitxa Antoine Griezmann

El Barça fitxa Antoine Griezmann

El Club ha fet efectiva la clàusula de rescissió del jugador, que serà blaugrana fins al 2024

El FC Barcelona ha fet efectiva la clàusula de rescissió del jugador Antoine Griezmann, que així ha quedat desvinculat de la disciplina de l’Atlètic de Madrid. El cost de la clàusula ha estat de 120 milions d’euros.

El jugador signarà contracte amb el Club per a les pròximes 5 temporades, fins al 30 de juny del 2024, amb una clàusula de rescissió de 800 milions d’euros.

Pròximament us detallarem el programa previst amb motiu de la presentació d’Antoine Griezmann com a nou jugador del primer equip de futbol.

Una estrella mundial per a la zona d’atac

Nascut el 21 de març del 1991 a Mâcon (França), Antoine Griezmann és un dels millors jugadors del món. I ara el jugador arriba al Barça després d’una sòlida carrera a la Lliga espanyola gràcies al seu pas per la Reial Societat i l’Atlètic de Madrid.

Descobert molt jove pels cercatalents de la Reial Societat a França, l’equip blanc-i-blau el va incorporar a les seves categories inferiors l’any 2005 procedent del Charnay-lès-Mâcon (abans de fusionar-se amb altres clubs i convertir-se en l'UF Mâconnais) amb només 14 anys. A Sant Sebastià va créixer a passes agegantades fins arribar a debutar amb el primer equip l’any 2009, a Segona Divisió, a l’edat de 18 anys.

Des dels inicis, Griezmann es va erigir com un dels líders de l’equip a la categoria d’argent i va ser un dels artífexs de la tornada de la Reial Societat a Primera Divisió. Amb el conjunt de Sant Sebastià va disputar 202 partits i va anotar 52 gols actuant d’extrem esquerre, un fet que li va obrir les portes de l’Atlètic l’estiu del 2014.

Un futbolista consolidat a l’elit mundial

Al conjunt matalasser, Griezmann va elevar el seu joc fins a situar-se entre els millors del planeta. Sotscampió de la Lliga de Campions l’any 2016, el jugador francès també va acabar al podi de la Pilota d’Or. A l’Atlètic, El Principito ha assolit el nivell d’estrella, i ha esdevingut també un dels principals estilets de la selecció francesa.

De fet, va ser l’estrella del seleccionat bleu que va arribar a la final de l’Eurocopa 2016 disputada a terres franceses, en la qual va guanyar la Bota d’Or com a màxim golejador (sis gols). I també va ser la peça destacada de la França campiona del Món a Rússia 2018, on va ser l’MVP de la final davant Croàcia. Sens dubte, la pedra angular del projecte de Didier Deschamps. Aquell mateix any va guanyar l'Europa League amb l'Atlètic de Madrid.

El davanter francès pot actuar a totes les posicions de l’atac, tot i que la seva tendència és jugar a la banda esquerra. Griezmann és un jugador mòbil, amb capacitat de combinar o definir de manera individual i acostumat també a treballar en tasques defensives exercint la pressió. Molt perillós en la transició, també domina el joc de posició i té un gran xut de llarga distància, un fet que el converteix en un futbolista molt perillós a les immediacions de l’àrea.

Ara, el jugador francès arriba al FC Barcelona i fa un pas més a la seva carrera, amb el repte de confirmar-se com un dels jugadors més decisius del planeta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut