Griezmann ja vesteix de blaugrana

Griezmann ja vesteix de blaugrana

El davanter francès, que ha signat el seu contracte i ja és nou jugador del Barça de manera oficial, ha viscut una tarda plena d’actes culers

Tarda frenètica per a Antoine Griezmann. I és que, al Camp Nou, els actes de presentació del davanter francès no han cessat, en unes hores intenses per a ell i la seva família. Després de passar la revisió mèdica aquest matí a la Ciutat Esportiva, i conèixer els que seran els seus nous companys, Griezmann ha signat el seu contracte i s’ha convertit, oficialment, en nou jugador del Barça.

Josep Maria Bartomeu i Griezmann signen el contracte del francès

Ho ha fet acompanyat del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a la Llotja President Suñol del Camp Nou. Amb un somriure d’orella a orella, la nova estrella blaugrana ha rubricat la seva unió al Barça per a les properes cinc temporades, fins al 30 de juny del 2024, i ha ensenyat el seu nou dorsal, que serà el ‘17’.

Tot això abans que la Platea del Camp Nou es vestís de gala per veure, per primera vegada, Antoine Griezmann amb la samarreta blaugrana.

Griezmann, amb els nens de la Barça Academy

Amb la presència dels mitjans gràfics, el francès ha fet els tradicionals tocs de pilota, a més de fotografiar-se amb els nens i nenes de la Barça Academy amb els que ha jugat una estona. 

La jornada, però, no ha acabat aquí. Perquè l’Auditori 1899, ple de gom a gom amb 120 periodistes acreditats, ha acollit la roda de premsa de presentació del jugador, acompanyat del president Bartomeu i del secretari tècnic del primer equip, Éric Abidal. Les paraules de Griezmann no han pogut ressonar amb més satisfacció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut