Griezmann coneix els seus nous companys

Griezmann coneix els seus nous companys

El jugador francès, que ha passat la revisió mèdica aquest diumenge al matí a la Ciutat Esportiva, ha coincidit amb els jugadors citats per iniciar la pretemporada 2019/20

Antoine Griezmann ja ha pogut saludar els que seran els seus nous companys d’equip i vestidor la propera temporada. Ho ha fet aquest diumenge al matí, a la Ciutat Esportiva, quan l’ha visitada per passar la revisió mèdica prèvia al seu fitxatge pel FC Barcelona.

Allà ha coincidit amb els futbolistes blaugrana convocats per a una jornada, la primera de la temporada 2019/20, de proves mèdiques i físiques.

Ha estat, doncs, un matí ple d’activitat per a Griezmann. El dia, però, no acaba aquí, perquè aquesta tarda signarà el seu contracte com a nou jugador del Barça, es vestirà de blaugrana per primer cop i farà la seva primera roda de premsa davant els mitjans de comunicació.

Demà dilluns al matí, a més, ja durà a terme el primer entrenament sota les ordres de Valverde, on coincidirà amb Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Todibo, Dembélé, Rafinha, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleñá, Umtiti, De Jong i Neto, del primer equip; així com amb Iñaki Peña, Oriol Busquets, Collado, Riqui Puig i Carles Pérez, del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut