El Barça 2019/20 es posa en marxa

El Barça 2019/20 es posa en marxa

La jornada d’aquest diumenge al matí, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha estat dedicada a fer les tradicionals proves físiques i mèdiques

El Barça ja ha començat la pretemporada 2019/20. Ho ha fet aquest diumenge, a partir de les 9 hores, en un matí dedicat a les proves físiques i mèdiques després de les vacances. Catorze jugadors del primer equip i cinc del Barça B han estat els convocats en una jornada en què s’han dut a terme exàmens de composició corporal, així com proves cardiològiques i biomèdiques.

Sense De Jong i Neto, que ja van passar la revisió mèdica fa uns dies amb motiu del seu fitxatge pel Barça, els jugadors que han iniciat aquest diumenge el nou curs futbolístic han estat Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Todibo, Dembélé, Rafinha, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleñá i Umtiti, del primer equip; i Iñaki Peña, Oriol Busquets, Collado, Riqui Puig i Carles Pérez, del Barça B.

Ter Stegen, a l'inici de la pretemporada 2019/20

A més a més, també ha passat la revisió mèdica el nou fitxatge del FC Barcelona, Antoine Griezmann, que aquesta tarda signarà el seu contracte i serà presentat oficialment. Aquest dilluns ja participarà en el primer entrenament del Barça 2019/20 amb els que seran els seus nous companys

Dilluns de doble sessió

A les 9.30 h, a la Ciutat Esportiva, i després de les analítiques de sang, Ernesto Valverde dirigirà ja el primer entrenament de la nova temporada. Serà el primer del dia –a la tarda es durà a terme el segon– i comptarà amb tots els futbolistes que han passat la revisió mèdica, inclosos Griezmann, De Jong i Neto.

El tècnic del Barça podrà treballar amb aquest grup de jugadors durant la primera setmana, abans de marxar el dia 20 al Japó per disputar dos partits de la Rakuten Cup contra el Chelsea i el Vissel Kobe.

Cal recordar, d’altra banda, que els jugadors que han participat a la Copa Amèrica s’incorporaran de manera progressiva durant la pretemporada a la dinàmica de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut