Josep Maria Bartomeu, padrí de la graduació dels alumnes de l'Escola de negocis OBS Business School

Josep Maria Bartomeu, padrí de la graduació dels alumnes de l'Escola de negocis OBS Business School

El president ha exposat davant més de 2.800 persones la seva visió internacional de les claus de l’èxit professional i personal i l’impuls cap al futur i la innovació

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha estat el padrí d’excepció de la cerimònia de graduació de l’OBS Business School, la prestigiosa escola de negocis 100% online. Bartomeu ha realitzat una ponència en què ha aportat la seva visió internacional de les claus de l’èxit professional i personal i l’impuls cap al futur i la innovació des de l’experiència d’empresari i president d’un club de la magnitud del FC Barcelona.

A la cerimònia, celebrada a l’Auditori de Barcelona, han assistit més de 2.800 persones, d’entre els quals els 700 alumnes de 30 titulacions de diferents màsters, que provenen de 72 països diferents dels cinc continents. L’OBS Business School ha volgut reforçar la seva aposta per apropar els graduats i graduades que són exemple d’èxit professional perquè puguin servir-los com a referent en el desenvolupament de les seves carreres laborals.

En l’acte també han estat presents el CEO de Planeta Formació i Universitats, Carlos Giménez, el CEO d’OBS Business School, Óscar Aguer, el degà d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, Ramon Alemany, el secretari general d’OBS Business School, Jorge Irigaray, i la degana d’OBS Business School, Casilda Güell.

Bartomeu ha parlat de la seva experiència personal i professional com a empresari del sector de l’enginyeria i de les infraestructures com a soci fundador d’Adelte, empresa líder mundial del sector portuari en la fabricació i comercialització de passarel·les per a viatgers. Abans d'arribar a la presidència, Bartomeu ja havia exercit diferents càrrecs directius al FC Barcelona i des que és president de l'Entitat els equips professionals del Club han guanyat 87 títols, entre els quals destaca especialment el segon triplet aconseguit en la història del Club quan la temporada 2014/15 el primer equip de futbol va guanyar brillantment Lliga, Copa i Champions.

Durant el seu mandat, el FC Barcelona ha impulsat projectes estratègics per mantenir l'excel·lència esportiva, el model formatiu esportiu i humà de la Masia; posicionar el Club a l'avantguarda de la innovació esportiva a través del Barça Innovation Hub, consolidar la Fundació Barça com el referent mundial en la lluita contra els problemes de la infància a través de l'esport o el projecte patrimonial Espai Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut