Bautista Güemes, Martín García i Michael Hogg continuaran al Barça Rugby

Bautista Güemes, Martín García i Michael Hogg continuaran al Barça Rugby

Els tres jugadors del Barça Rugby seguiran a les ordres de Sergi Guerrero la temporada 2019/2020

El projecte blaugrana en l’esport de l’oval segueix consolidant els seus fonaments. Bautista Güemes, Martín García Veiga i Koi Hogg seguiran la propera temporada al Barça Rugby. Els tres jugadors, peces fonamentals la passada campanya, seguiran vestint la samarreta blaugrana per tercer any consecutiu amb l’objectiu de repetir un curs històric.

Tres imprescindibles

Al llarg de la temporada passada, García, Güemes i Hogg han estat tres jugadors importants dins dels plans de Sergi Guerrero.

El jugador argentí (sis vegades internacional amb la selecció argentina) que va tornar al Barça la temporada passada després de la seva estada a l’USAP de Perpinyà, va disputar un total de 19 partits (17 a la Lliga i 2 a la Copa) en què va sumar 1.190 minuts a la Lliga i va aconseguir un total de 5 marques.

VRAC - Barça

El 10 del Barça (amb experiència a la màxima divisió francesa, el TOP 14) també va disputar 19 partits en total el curs passat (repartits de la mateixa manera que García), en què va sumar 4 marques i 140 punts amb el peu, i va tenir un paper fonamental en victòries com la del Barça al Baldiri o a la semifinal de Copa. 

FINAL_COPA_RUGBY_033

Finalment, el tercera línia internacional amb Espanya va disputar 18 partits, en què va aportar 4 marques a la Lliga i es va situar com un dels imprescindibles per a Guerrero. Una bona mostra del seu bon estat de forma és la seva presència a la gira sud-americana que la selecció espanyola absoluta ha disputat recentment.

2018-09-30_FCBvsSANTBOINA_10

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut