El Barça jugarà el Gamper contra l’Arsenal el 4 d’agost

El Barça jugarà el Gamper contra l’Arsenal el 4 d’agost

Els socis, penyistes i aficionats que vulguin veure en directe el partit poden adquirir les entrades al web del Club i a les taquilles del Camp Nou

La 54a edició del Trofeu Joan Gamper portarà els anglesos de l’Arsenal, finalistes de la UEFA Europa League, a disputar el 4 d’agost el partit de debut dels homes d’Ernesto Valverde al Camp Nou davant de la seva afició. Serà la primera vegada que l’Arsenal jugui el Gamper i els aficionats blaugrana podran veure l’actual sotscampió de l'Europa League.

Els seguidors que s’acostin al Camp Nou podran gaudir de la Festa del Gamper Estrella Damm durant el dissabte 3 i el diumenge 4 d’agost, en què es faran tot un seguit d’actuacions musicals i activitats lúdiques que se celebraran a l’esplanada de la tribuna del Camp Nou. Així mateix, a la prèvia del partit es farà la presentació oficial de la plantilla 2019/20.

La pretemporada comença a definir-se

D’aquesta manera ja hi ha una data més per apuntar al calendari del primer equip, abans que comenci la Lliga a mitjans d’agost. Prèviament, l’equip haurà jugat dos partits al Japó, concretament davant del Chelsea a Tòquio el 23 de juliol i el 27 amb el Vissel Kobe a Kobe. I després del Gamper, l’equip viatjarà fins als Estats Units per disputar dos partits davant el Nàpols italià al Hard Rock Stadium de Miami i al Michigan Stadium d’Ann Harbour.

L'Arsenal, debutant al Gamper

L'equip anglès dirigit per Unai Emery debutarà al Gamper després de 54 edicions. Culers i gunners s'han enfrontat cinc vegades a la Champions League, amb un balanç sempre positiu per als interessos blaugrana. La primera vegada que els dos equips es van veure en un partit oficial va ser a la fase de grups de la temporada 99/00. El Barça va empatar a un a casa, però en el partit de tornada va vèncer per 2-4.

La segona vegada que es van trobar va ser en una ocasió especial. Els homes dirigits per Frank Rijkaard van aconseguir a París la segona Champions de la història del Club en vèncer l'Arsenal per 2-1 amb els gols d'Eto'o i el brasiler Juliano Belletti.

Les altres tres vegades en què s'han enfrontat han estat en els quarts de final de la Champions 09/10, amb el pas a semis dels blaugranes després d'empatar el partit d'anada a Londres per 2-2 i tancar l'eliminatòria amb un 4-1 al Camp Nou. Un any més tard, es van veure als vuitens de final i, tot i la derrota al seu camp, els de Pep Guardiola van vèncer per 3-1 amb dos gols de Messi. L'última ocasió en què es van veure les cares va ser en l'edició de la Champions 15/16, on els catalans van guanyar 0-2 a domicili i 3-1 al Camp Nou.

Setena presència anglesa al Gamper

El Gamper ha comptat amb equips anglesos en sis ocasions i només el Manchester City l'ha jugat dues vegades. El primer equip anglès que va disputar el trofeu blaugrana va ser l'Ipswich Town la temporada 81/82 i, durant les següents tres edicions, el Manchester City, el Nottingham Forest i l'Aston Villa van ser els equips anglesos presents. En l'edició de la temporada 86/87 va participar el Tottenham Hotspur i l'última vegada que un equip britànic va jugar el Gamper va ser la 09/10, amb el Manchester City com a convidat.

Venda d’entrades

Els socis i aficionats que vulguin assistir a aquesta nova edició del Trofeu Joan Gamper poden comprar la seva entrada a partir d’aquest divendres. El preu de les localitats és a partir dels 25 euros i els canals de venda seran el web del Club i les taquilles del FC Barcelona.

Descomptes per als socis

Com és habitual, de cara a aquest partit del Trofeu Joan Gamper, el Club ofereix un descompte del 30% a tots els socis del FC Barcelona i un 15% als penyistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut