Prop de mil culers ja han recollit el seu dorsal a la Fira d’Atenció al Corredor

Prop de mil culers ja han recollit el seu dorsal a la Fira d’Atenció al Corredor

Al llarg del cap de setmana, fins demà dissabte a les 20h, tots els inscrits poden recollir el seu dorsal

La Fira d’Atenció al Corredor, situada a l’Auditori 1899, ja ha rebut més de mil culers, els quals han passat a recollir el seu dorsal per a la Cursa Barça CaixaBank 2019. A més del dorsal i del xip -imprescindibles per poder córrer-, tots els inscrits també recullen la samarreta per a la prova de 10 quilòmetres i la bossa especial de la cursa amb els diferents obsequis.

El village, a l’esplanada del Camp Nou 

A més de passar per la Fira d’Atenció al Corredor, un altre dels punts neuràlgics d’aquesta tarda, i que segur que també ho serà demà, ha estat el village de la Cursa Barça CaixaBank 2019. Una zona on els inscrits poden gaudir d’una cervesa Estrella Damm, d’una zona de jocs per als més petits així com fotografiar-se amb el títol de lliga que el primer equip de futbol ha aconseguit enguany.

Dissabte, últim dia

Cal recordar, que durant el dia de demà (a partir de les 10h) la Fira d’Atenció al Corredor també romandrà oberta. Fins a les 20h del dissabte es podran recollir els dorsals i els diferents obsequis. Un cop es tanqui la Fira, ja no es podran recollir els dorsals de la Cursa Barça CaixaBank 2019.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut